banner153

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

İslami Uyanış Kurultayı’nda Türkiye’yi temsil eden isim şaşırttı

Dünya İslami Uyanış Kurultayı, İran’ın başkenti Tahran’da Çin ve Rusya’nın da katılımıyla Afganistan konulu bir toplantı gerçekleştirdi. 

23 Temmuz 2021
İslami Uyanış Kurultayı’nda Türkiye’yi temsil eden isim şaşırttı

İran’ın başkenti Tahran’da Dünya İslami Uyanış Kurultayı, Afganistan konulu bir toplantı gerçekleştirdi. Çin ve Rusya’nın da katıldığının öğrenildiği toplantıya Türkiye’den konuşmacı olarak şaşırtıcı bir isim katıldı.

Düzenlenen Dünya İslami Uyanış Kurultayı’na ülkemizde uzun yıllar İşçi Partisi Genel Başkanı olarak görev yapan ve şu an da Vatan Partisi Genel Başkanı olan Doğu Perinçek konuşmacı olarak katıldı.

Herhangi bir dini vasfı olmayan Perinçek’in Türkiye’den konuşmacı olarak böyle bir toplantıda söz alması sosyal medyada gündeme oturdu

Rusya, Çin, İran, Pakistan, Tacikistan, Kazakistan, Özbekistan, Türkmenistan, Irak ve Hindistan gibi ülkelerin katılım sağladığı konferansa Türkiye’den ise İslam karşıtı söylemleriyle bilinen ve Çin'in Doğu Türkistan Müslümanalarına yönelik zulümlerini öven Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek katıldı.

Zirve’nin açılış konuşmasını İran İslam Devrimi Rehberi Dış ilişkiler baş danışmanı ve Dünya İslami Uyanış Kurultayı Genel sekreteri Dr. Ali Ekber Velayeti yaptı.

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147