banner153

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Hüsameddin Çelik Judo Federasyonu Başkan adayı

Seydişehir'in yakından tanıdığı Hüsameddin Çelik Judo Federasyonu Başkan adayı 

08 Ekim 2021
Hüsameddin Çelik Judo Federasyonu Başkan adayı

Seydişehirde Yüzlerce sporcu yetiştiren Juda Antranörü Hüsameddin Çelik Fedarasyon başkanlığına aday oldugunu açıkladı.
Sevgili Judo Ailem
Öncelikle bu ailenin mensubu olmaktan, yaşamım boyunca gurur ve mutluluk duyduğumu ifade ederek sözlerime başlamak istiyorum. 46 yılı aşkın judo kariyerim boyunca, bir çok başarılı sporcu, antrenör ve hakem yetiştirilmesine vesile oldum. Çeşitli federasyon başkanları döneminde, Milli Takımların neredeyse her kademesinde teknik adam, birçok kurulda, kurul üyesi olarak görev yaptım. Bu görevlerin icrasında, her zaman adaleti, hakkaniyeti gözettim ve kalp kırmamayı, kendime şiar edindim. Halen 5. Kademe Judo Antrenörü olarak aktif halde tatamide olduğumun bilinmesini isterim.
2016 yılında oğlum Dr.N. Muhammet ÇELİK’in, Judo Federasyonu Başkan adaylığı sürecinde yaşadığı haksızlık, çeşitli biçimlerde 2021 yılı seçim dönemine de taşınarak, hakkında hüküm verilmiş bir yargı kararı olmadığı ve hatta elinde kendisine isnat edilen uydurma suç ile ilgili “kovuşturmaya yer olmadığı” kararı olmasına rağmen, savunması dahi alınmadan, sadece adaylığının engellenmesi maksatlı, ceza alması sağlanmıştır. Yetiştirdiğimiz sporculara önce Fair Play ruhunu aşılamaya çalışan, nezakete giden yolda olması gereken bu camianın mevcut yöneticilerine, bu durum kesinlikle yakışmamıştır.
Federasyonumuzun tüm kurumsallığını ve kurullarını by-pass ederek, iki üç kişi ile iş yapmaya çalışan yönetim anlayışına son vermek, camianın emek veren üyelerinin önünü açmak, bilimsel ve kurumsal çalışmalarla Türk Judosunu öncelikle Türkiye’de hem performans hem kurumsallık anlamında örnek bir federasyon haline getirmek ve dünya judosunda hak ettiği yere taşımak, olimpiyatlar da artık ağlayan değil, madalya kazanan sporcular görmek için yola çıkarak,
Türkiye Judo Federasyon Başkanlığına Adaylığımı açıklıyorum.
Bu camia içerisinde bu güne kadar emek vermiş kim varsa, delege olup olmadığı fark etmeksizin, adaletli, sistemli, düzenli, değerlerine bağlı ve başarılı bir federasyon oluşturmak, yaşadığımız, adaletsiz ve hukuksuz sürecin bir daha yaşanmaması adına camiamızın duruş göstermesini bekliyor, desteklerinizi talep ediyorum.
Selam, sevgi ve saygılarımla…
Hüsamettin ÇELİK
Türkiye Judo Federasyonu Başkan Adayı

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147