banner161

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

MSB: 3 askerimiz şehit oldu, 6 terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Yıldırım operasyon bölgesinde 3 askerimizin şehit olduğunu, 6 PKK’lı teröristin etkisiz hâle getirildiğini duyurdu. 

09 Aralık 2021
MSB: 3 askerimiz şehit oldu, 6 terörist etkisiz hale getirildi

Bakanlık açıklamasında şunlar kaydedildi:

“Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Yıldırım operasyon bölgesinde, 09 Aralık 2021 tarihinde, teröristler tarafından yapılan saldırı sonucunda üç kahraman silah arkadaşımız şehit olmuştur. Bölgede tespit edilen hedefler hava harekâtı ile isabetle vurulmuş, bölgede ilk belirlemelere göre 6 terörist etkisiz hâle getirilmiştir. Bölgede operasyon devam etmektedir.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz.” 

Hakkari Çukurca'da hain PKK'lı terör örgütünün saldırısı sonucu Yozgat / Yerköy nüfusuna kayıtlı Piyade Uzman Çavuş Doğanay ÇELİK şehit oldu

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147