banner161

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Haftalık Vaka sayısı açıklandı Konya Ne Durumda

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, illere göre haftalık vaka sayısının yer aldığı tabloyu paylaştı. Buna göre Konya'nın vaka sayılarında bir miktar artış kaydedildi. 

05 Eylul 2021
Haftalık Vaka sayısı açıklandı Konya  Ne  Durumda

Türkiye'nin haftalık vaka sayısını Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıkladı.

Bakan Koca paylaşımında, "21-27 Ağustos arasında, 100.000 kişi içinde BİR HAFTALIK TOPLAM yeni Covid-19 vaka sayısı neydi? Yaşadığınız, gidip geldiğiniz ildeki durumu haftalık İnsidans haritamızdan öğrenebilirsiniz." ifadelerini kullandı.

VAKALARI ARTAN EN ÇOK İLLER

Daha sonra bir paylaşım daha yapan Bakan Koca, "21-27 Ağustos arasında vaka yoğunluğu bir önceki haftaya göre EN ÇOK ARTAN 10 İLİMİZ: Rize, Bayburt, Nevşehir, Kayseri, Kilis, Trabzon, Aksaray, Gaziantep, Bolu, Tokat. Bu illerden birindeyseniz şu günlerde daha da dikkatli olmalısınız. Nihai çözüm aşı! Kurallar çok gerekli." ifadelerine yer verdi.

KONYA'DA BİR MİKTAR ARTIŞ

Aşılamada yüzde 75 seviyesine yaklaşan Konya'da geçtiğimiz hafta yani 14-20 Ağustos tarihleri arasında 355,6 ortalama vardı. Yeni haftada ise Konya'da ortalama 363,42'ye yükseldi.

Buna göre Konya'da bir hafta içinde tespit edilen vaka sayısı 8 bin 300 oldu.

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147