BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

GÜNEŞ ŞAMPİYONU TEBRİK ETTİ

GÜNEŞ ŞAMPİYONU TEBRİK ETTİ  

17 Temmuz 2021
GÜNEŞ ŞAMPİYONU TEBRİK ETTİ

Güneş Özel Öğretim Kurumları Kurucu Müdürü İsmail Saylam LGS (Lise Geçiş Sınavı) de tüm sorulara doğru cevap vererek Türkiye birincisi olan Mahmut Esat Ortaokulu öğrencisi Muhammed Hakan’ı evinde ziyaret ederek başarısından dolayı ailesini ve kendisini kutladı.

İsmail Saylam, bu başarıyı ayakta alkışlamak lazım 1 milyon 38 bin 492 öğrencinin girdiği bir sınavda birinci olmak ilçemiz eğitim tarihine geçecek bir başarıdır.

Mahmut Esat Ortaokulu öğrencisi olan Muhammed Hakan aynı zamanda kurumumuzdan da eğitim-öğretim desteği aldı.

Bu süreçte Muhammed’e destek olan ailesini başarısında katkı sağlayan tüm yönetici ve öğretmen arkadaşlarımı yürekten kutluyorum.

İlçemizin eğitim düzeyini yükseltmede canla başla çalışan başta yöneticilerimiz olmak üzere meslektaşlarıma şükranlarımı sunuyorum dedi.

İstanbul Erkek Lisesi’ni ilk tercih olarak yaptığını öğrendiğim Muhammed Hakan’a bundan sonraki öğrenim hayatında da başarılar diler,Muhammed Hakan’ın şahsında ileride Türkiye’nin de güneşi olacak bu değerlere sahip çıkılmasını temenni ederim; bu vesile ile tüm öğrencilerimizin bayramlarını kutlarım, dedi.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.