banner161

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

“Genç Yazarlar Akademisi” Geleceğin Yazarlarına Işık Tutuyor

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları, lise öğrencilerinin düşünme, anlama ve yazma becerilerini geliştirmek amacıyla “Genç Yazarlar Akademisi” etkinlikleri düzenliyor. Video konferans üzerinden çeşitli yazarlarla bir araya gelen gençler sohbetlere katılarak önemli tecrübeler kazanıyor. 

06 Ocak 2021
“Genç Yazarlar Akademisi” Geleceğin Yazarlarına Işık Tutuyor

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kurslarının (KOMEK) 9. ve 10. sınıf öğrencilerine yönelik düzenlediği “Genç Yazarlar Akademisi” etkinlikleri devam ediyor.

Çalışmalarına 2019 yılında başlayan, farklı alanlardaki konu ve konuklarıyla liseli gençlerin geleceğine ışık tutan Genç Yazarlar Akademisi, yaşanan pandemi salgınından önce birçok yazar, şair ve akademisyeni yüz yüze ağırlayarak geleceğin yazar adaylarıyla bir araya getirdi.

Pandemi tedbirleri kapsamında video konferans yoluyla programlarını sürdüren akademide 2020 yılında; Çocuk Kitapları Yazarı Fatma Işık ve Zehra Aras, İletişim Uzmanı Nihal Kocaağa, Öykü Editörü Zeynep Sayman, Akademisyen-Gazeteci Dr. Selman Selim Akyüz, Şair Elif Nuray, Yazar Ahmet Melih Karauğuz, Şair Zeynep Arkan akademinin konuğu oldu.

2021 yılının ilk yazar buluşmasında ise tarihçi Prof. Dr. Caner Arabacı’yı ağırlayan Genç Yazarlar Akademisi’nde gençler Arabacı ile iki saati aşan keyifli bir sohbet gerçekleştirerek hayata dair önemli kazanımlar elde etti.

Liseli gençlerin düşünme, anlama ve yazma becerilerini geliştirmeyi amaçlayan KOMEK Genç Yazarlar Akademisi, video konferans üzerinden birbirinden değerli yazarları gençlerle buluşturmaya devam edecek.

Programları kaçıranlar ya da yeniden izlemek isteyenler Büyükşehir Belediyesi’nin ve KOMEK’in YouTube kanalında tekrarını bulabilirler.

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147