banner153

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Gelinini öldürüp cesedini parçalara ayırdı

Tekirdağ'da 65 yaşındaki adam, 2 çocuk annesi gelinini tartışma sırasında bıçaklayıp öldürdü. Eve gelen kayınvalide dehşet manzarayla karşılaşınca komşuların ihbarıyla polis geldi. Ekipler, genç kadının cesedinin parçalara ayrıldığını belirledi. 

13 Ekim 2021
Gelinini öldürüp cesedini parçalara ayırdı

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde, korkunç bir olay yaşandı.

İstasyon Mahallesi Ortanca Sokak'taki bir apartmanda yaşayan Fehmi A. (65), oğlu evde olmadığı sırada 2 çocuk annesi Kırgızistan uyruklu gelini Ayat A. (31) ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Fehmi A, gelinini bıçaklayarak öldürdü.

DEHŞET MANZARA İLE KARŞILAŞTI

Bir süre sonra eve gelen ve olayı öğrenen Fehmi A'nın eşi, dehşet veren manzarayla karşılaşınca komşularından yardım istedi.

CESEDİ PARÇALARA AYIRMIŞ

Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri Ayat A'nın vücudunun bazı parçalarını evin banyosundaki çöp kovasında, bazılarını ise apartmanın bahçesinde park halindeki 01 BH 485 plakalı otomobilin bagajında, çöp poşetinin içinde buldu.

gelinini-oldurup-cesedini-parcalara-ayirdi-001.jpg

İTİRAF ETTİ

Suçunu itiraf eden Fehmi A. polis ekiplerince gözaltına alındı. Ceset parçaları, savcı ve polisin incelemesinin ardından otopsi için Çerkezköy Devlet Hastanesine gönderildi. Olay sırasında Ayat A'nın eşinin işte olduğu öğrenildi.

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147