BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

'Gelin başı' ücretini çok bulan damat kuaföre saldırdı

'Gelin başı' ücretini çok bulan damat kuaföre saldırdı 

08 Haziran 2021
'Gelin başı' ücretini çok bulan damat kuaföre saldırdı

Gaziantep'te, gelinin düğün saçını ve makyajını yapan kuaförün söylediği ücreti fazla bulan damat ve akrabaları, kuaför ile çalışanlara saldırdı. Kavga anı kameraya böyle yansıdı.
Gaziantep'in Şahinbey ilçesi Karataş Mahallesi'nde iddiaya göre kuaför Melisa G., bir gelinin düğün saçını ve makyajın yaptı. Gelini almaya gelen damat ve yakınları, kuaförün söylediği fiyatı ilk söylenen fiyattan fazla bulduklarını ve fazla ödeme yapmayacaklarını söyledi.

Bunun üzerine iki taraf arasında tartışma çıktı. Tartışma sonrası damat Y.G. ile yakınları, kuaför Melisa G. ve 4 çalışana sopalarla saldırdı.

Saldırı anları ise çevredeki iş yerlerinin güvenlik kameralarına böyle yansıdı. 

5 kişi yaralandı

Polis ekiplerinin araya girmesiyle son bulan kavgada 5 kişi yaralandı. Yaralılar sağlık görevlilerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

Kavga sonrası darp raporu alan kuaför ve çalışanları, kendilerine saldıran damat ve yakınlarından şikayetçi oldu.

Olayla ilgili geniş çaplı inceleme sürüyor. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.