banner153

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

GIDI ESTETİĞİ İLE MAKSİMUM BİR SAATTE İSTEDİĞİN GÖRÜNÜME ULAŞ

GIDI ESTETİĞİ İLE MAKSİMUM BİR SAATTE İSTEDİĞİN GÖRÜNÜME ULAŞ  

29 Eylul 2021
GIDI ESTETİĞİ İLE MAKSİMUM BİR SAATTE  İSTEDİĞİN GÖRÜNÜME ULAŞ

 

Yapılan araştırmalara göre toplumun neredeyse yarısının gıdı bölgesinden memnun olmadığını biliyor muydunuz? Yani siz de gıdı bölgenizdeki yağlanmalardan veya sarkmalardan rahatsızlık duyuyorsanız, bu konuda yalnız olmadığınızdan emin olabilirsiniz. Güzel haber şu ki artık bu sizi rahatsız eden görüntüden karar verdiğiniz an gıdı estetiği yöntemleri ile kurtulabilirsiniz.

Eskiden genel anestezi altında sadece ameliyat yöntemi ile gıdı estetiği sağlanıyordu. Ancak günümüzde gelişen teknoloji ile birlikte ameliyatsız, ufak dokunuşlarla ve çok daha konforlu bir şekilde istenilen görüntüye ulaşmak mümkün.

 

Öncelikle sizi gıdı bölgesindeki bu yağlanmanın oluşumunun nasıl gerçekleştiği ile ilgili biraz aydınlatalım. Çenemizin altında, boynumuzun başlangıcının ön kısmında bulunan gıdı bölgemiz, ağzımızın ve dilimizin ana yapısının dışarıdan görünen yapısal kısmıdır. Eğer bu yapının altında bulunan yağ tabakası artış gösterir ya da üstteki deri kısmında sarkma meydana gelirse gıdımız çok daha belirgin bir görünüme gelir ve bu görüntü de bizi rahatsız eder. 

Çene bölgesinin normalden fazla oranda su tutması, çene yapısının zayıf olması, ilerleyen yaş ile birlikte cildin elastik yapısını kaybetmesi gibi sebeplerden dolayı gıdı bölgesinde yağlanmalar meydana gelebilir. 

“Gıdı estetiği için ihtiyacınız olan işlem kişiye özel bir muayene ile belirlenir”

Gıdı bölgesindeki yağlanma ve sarkmalar için uygulanacak operasyon öncesinde nasıl bir işleme ihtiyaç duyulacağı ile ilgili özel bir muayene yapılmalıdır. Genel olarak tercih edilen ilk yöntem, ameliyatsız gıdı estetiği uygulamaları iken bu uygulamaların yeterli gelmediği durumlarda ameliyat yöntemi de değerlendirilebilir. 

Öncelikle ameliyatsız gıdı estetiği detayları ile ilgili sizleri bilgilendirelim. Gıdı sarkması sorunu yaşıyorsanız ve 50 yaş altındaysanız, büyük olasılıkla gıdınızdaki bu görüntünün esas sebebi yağ birikimi olması ihtimalidir. Orta yaş altında olduğunuz için yüzünüzde deri bolluğu fazlalaşma ihtimali az olduğundan liposuction yöntemi ile fazla yağların alınması, bu konudaki rahatsızlığınızı yüksek oranda çözecektir. 

 

“Ameliyatsız gıdı estetiği uygulamaları kısa sürece maksimum sonuçlar için çok ideal yöntemler”

Liposuction ile yağ alma işlemi lokal anestezi altında gerçekleştirilir ve hastaneye yatmayı gerektiren bir işlem değildir. Bu uygulamanın ortalama bir saat gibi bir süre gerektiriyor. Uygulama sonrası çene hattı daha belirgin bir görüntü alıyor ve rahatsız olduğunuz sarkık ve toplu görüntü ortadan kalkıyor. Tabii, bu sonucu görmek için en az bir hafta beklemek gerek. Liposuction sonrası bölgede oluşan ödemden dolayı hemen sonucu görmeniz mümkün değil. Bu ödemden en kısa sürede kurtulmak istiyorsanız, işlem sonrası üzerinize düşen sorumlulukları eksiksiz yerine getirmelisiniz. 

 

“Uygulama sonrası hastaya düşen yükümlülükler mutlaka yerine getirilmeli”

Operasyon sonrası size bir yüz korsesi giydirilecek. Morarma, şişlik ve ödemi en aza indirmek, bu tip olumsuzlukların ortaya çıkmasını engellemek için doktorunuzun tavsiye ettiği şekilde bu korseyi doğru kullanmanız gıdı estetiği uygulamasından beklediğiniz sonucu almanız için kritik önem taşıyan faktörlerden biri. Özellikle ilk 48 saat korseyi yüzünüzden hiç çıkarmamanız oldukça önemli. 48 saat sonra çıkardığınız yüz korsenizi ilerleyen bir haftada en azından geceleri uyurken ya da evde geçirdiğiniz zamanlarda yine kullanmanız gerekiyor. Bir haftalık bu süreden sonra cildinizde bazı kuruluklar meydana gelebilir. Bu kuruluğun önüne geçmek için cildinizi sürekli nemli tutmalısınız. Özellikle ozon yağı ve aromatik yağlar ile bölgeye yaptığınız masaj oldukça faydalı olacak ve cilt kuruluğunu maksimum oranda azaltacaktır. 

 

“Ameliyatsız gıdı estetiği uygulamalarında iz kalma riski neredeyse yok”

Uygulama yapılan bölgede iz kalıp kalmayacağı da gıdı estetiği operasyonuna başvurmak isteyen kişilerin oldukça önemsediği bir konu. Bu uygulamada herhangi bir kesi ya da dikiş atma işlemi yapılmadığından iz kalma gibi bir sorun bulunmuyor. Sadece lazer esnasında iğnenin girdiği milimetrik deliğin kapanması 10 gün kadar bir zaman alıyor. 

 

“Gıdı estetiği uygulamalarının etkisi bazı istisnalar hariç ömür boyu garanti sağlıyor”

Gıdı bölgesinden alınan yağların tekrar oluşmasını engellemek için de dikkat etmeniz gereken bazı durumlar bulunuyor. Örneğin uyku düzeninize dikkat etmeli, alkol ve sigara kullanımınızı olabildiğince aza indirmeli ve aşırı kilo alıp vermekten kaçınmalısınız. Tüm bunlara özen gösterdiğinizde olduğunuz gıdı estetiği operasyonunun kalıcılığı ömür boyu devam ediyor. Gıdı estetiğinde yağların alınmasıyla birlikte ciltte bir gerilme yaşanması da kalıcılık süresinin bu kadar uzun olmasında rol oynuyor. 

Gıdı estetiği sonrası bölgede tekrar yağlanma oluşması riski de bazı istisna durumlar için mevcut. Örneğin 50 kilo üzerinde bir kilo alıp verme durumu yaşadınız ya da farklı bir hastalık durumu dolayısıyla kortizonlu ilaç kullanmak durumunda kaldınız. Bu gibi etkenler bölgede tekrar yağlanma yaşanması ihtimali ne yazık ki arttırabiliyor. 

Gördüğünüz gibi ameliyatsız gıdı estetiği uygulamaları ile sizi rahatsız eden toplu ve sarkma eğilimindeki gıdı görüntüsünden kısa sürede ve konforlu bir şekilde kurtulabiliyorsunuz. Her operasyonda olduğu gibi gıdı estetiği operasyonlarında da doğru kliniği seçmeniz, alanında profesyonel ve uzman bir hekime başvurmanız büyük önem taşıyor. Unutmayın, güzelliğiniz kadar sağlığınız da önemli…

Siz de gıdı estetiği yaptırmaya karar verdiyseniz ve ihtiyacınıza en uygun yöntem ile gıdı bölgenizdeki fazla yağlardan kurtulmak istiyorsanız gıdı estetiği ile ilgili detayları öğrenmek ve fiyat bilgisi almak için hemen +90 542 464 74 33 no’yu arayarak Quartz Clinique’e ulaşın ve randevunuzu planlayın… 

 

Özel Quartz Poliklinik

Web Site:https://www.quartzclinique.com/

TEL: +90 212 241 46 24

Facebook:@quartzclinique

Instagram :@quartzclinique

YouTube: Quartz Clinique

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147