BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Fransa Cumhurbaşkanı Macron bir kişi tarafından tokatlandı

Fransa Cumhurbaşkanı Macron bir kişi tarafından tokatlandı 

08 Haziran 2021
Fransa Cumhurbaşkanı Macron bir kişi tarafından tokatlandı

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Drome bölgesini ziyaretinde bir kişi tarafından tokatlandı.Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, seçim kampanyası için gittiği Drome bölgesinde bir kişi tarafından tokatlandı. "Kahrolsun Macron" diye bağıran adama korumalar müdahale etti.
Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, seçim kampanyası için Drome bölgesini ziyaret etti. Korumaları eşliğinde yürüyen Emmanuel Macron, selamlaşmak için kendisini bekleyenlerin yanına ilerledi.

NEYE UĞRADIĞINI ŞAŞIRDI

O sırada bariyer arkasında duran bir şahıs "Kahrolsun Macron" diyerek tokat attı. Macron, tepki karşısında neye uğradığını şaşırırken; saldırgana ise korumaları müdahale etti. Korumaların müdahale ettiği olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.