banner161

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

FEÇİ KAZADA POLİS DE ASTSUBAY YAŞAMINI YİTİRDİ

Ters yöne giren otomobilin sivil ekip aracıyla çarpışması sonucu iki kişi hayatını kaybetti 

07 Haziran 2021
FEÇİ KAZADA POLİS DE ASTSUBAY  YAŞAMINI YİTİRDİ

Çanakkale'de ters yöne giren ve astsubay tarafından kullanılan otomobil, sivil ekip aracıyla çarpıştı. Kaza sonucunda bir polis ve astsubay şehit oldu.

Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Muhammet Tolga Işık (43), özel otomobili ile ters yönden Çanakkale-İzmir kara yoluna girdi. Bu sırada mesai arkadaşını eve bırakıp Çanakkale yönünden Kepez beldesi istikametine giden, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünde görevli Cihan Türkmenoğlu'nun (47) kullandığı sivil ekip aracı, ters şeritten gelen otomobille çarpıştı.

POLİS DE ASTSUBAY DA YAŞAMINI YİTİRDİ

Çarpışmanın ardından Işık'ın kullandığı otomobilin motor bölümünde yangın çıktı. Yangına olay yeri yakınında bulunan akaryakıt istasyonundaki görevliler müdahale etti. Kazada sürücü polis memuru Türkmenoğlu şehit oldu, ters yöne giren araçtaki sürücü Muhammet Tolga Işık da hayatını kaybetti.

Ters yöne giren otomobilin sivil ekip aracıyla çarpışması sonucu iki kişi hayatını kaybettiİNCELEMELER SÜRÜYORBir süre trafiğe kapanan yol, araçların kaldırılması ve temizlik çalışmasının ardından yeniden açıldı. Çanakkale Valisi İlhami Aktaş ve İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman da olay yerindeki incelemenin ardından Mehmet Akif Ersoy Çanakkale Devlet Hastanesine geçip Cihan Türkmenoğlu'nun ailesine taziyelerini iletti. Kazayla ilgili inceleme sürüyor.

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147