banner161

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

EURO 2020 başlıyor! İtalya - Türkiye maçı muhtemel 11'ler

EURO 2020 heyecanı İtalya - Türkiye maçı ile başlıyor. İşte muhtemel 11'ler... 

11 Haziran 2021
EURO 2020 başlıyor! İtalya - Türkiye maçı muhtemel 11'ler

EURO 2020 heyecanı bu akşam başlıyor. Dev organizasyonun açılış maçında İtalya ile Türkiye karşı karşıya gelecek.

Karşılaşma Roma Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak. Maçı Hollandalı hakem Danny Makkelie yönetecek. Mücadele saat 22:00'dan itibaren TRT Spor'dan naklen yayınlanacak.

İTALYA - TÜRKİYE MAÇI MUHTEMEL İLK 11'LER
İtalya: Donnarumma, Florenzi, Bonucci, Chiellini, Spinazzola, Locatelli, Jorginho, Barella, Berardi, Insigne, Immobile

Türkiye: Uğurcan, Zeki Çelik, Merih, Çağlar, Umut, Yusuf Yazıcı, Ozan Tufan, Okay, Hakan, Kenan, Burak

A MİLLİ TAKIM'DA MORALLER YERİNDE
A Milli Takım 2022 Dünya Kupası Elemeleri'ne hızlı bir başlangıç yaparak önce Hollanda'yı 4-2, sonra Norveç'i 3-0'lık skorlarla mağlup etmeyi başardı. Grubun üçüncü maçında ise Letonya ise 3-3 berabere kaldı. A Milli Takım, ilk hazırlık maçında ise Azerbaycan'ı 2 golle devirdi. 3 gün sonra ise Gine karşısında etkisiz bir performans ortaya koyan Milliler, sahadan 0-0'lık beraberlikle ayrıldı. Son hazırlık maçında ise Moldova karşısında 2-0'lık galibiyet alındı.

27 MAÇTIR İTALYA YENİLMİYOR
EURO 2020'nin ilk maçındaki rakibimiz İtalya, 27 maçtır yenilmiyor. Mancini'nin öğrencileri bu süreçte 22 galibiyet, 5 beraberlik aldı. Son 8 maçını kazanmayı başaran İtalya, rakip ağlara 25 gol gönderirken kalesini gole kapatmayı başardı.

İTALYA'YI HİÇ YENEMEDİK
Türkiye ile İtalya arasında oynanan son 10 maçın 3'ü berabere bitti. İtalya ise 7 mücadeleyi kazanırken Milliler bu süreçte galibiyet alamadı.

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147