BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Ertelenen Nöbetçi noterlik uygulaması yeniden başlıyor.

2019 yılında başlayan, ancak koronavirüs salgını nedeniyle iptal edilen nöbetçi noterlik uygulaması, yeniden başlıyor. Peki nöbetçi noterler ne zaman açık olacak? İşte detaylar. 

27 Temmuz 2021
Ertelenen Nöbetçi noterlik uygulaması  yeniden  başlıyor.

“Nöbetçi noter uygulaması devam edecek mi?” sorusu yanıtını buldu. 2019 yılında başlatılan ve büyük ilgi gören nöbetçi noterlik uygulaması, koronavirüs salgını nedeniyle iptal edilmişti.

Salgın tedbirlerinin bir çoğunun kaldırılmasıyla, nöbetçi noterlik uygulamasının da yeniden başlatılmasına karar verildi.

NÖBETÇİ NOTERLER NE ZAMAN AÇIK?

Bugün tüm noterliklere yapılan duyuruya göre; 31 Temmuz 2021 Cumartesi gününden başlamak üzere, nöbetçi noterler; Cumartesi günleri 10-16 saatleri arasında, Pazar günleri de 10-14 saatleri arasında açık olacak.


Noterdeki işlemini, isteyen hafta içi, isteyen hafta sonu tamamlayacak. Basit bir evrak işi, bir vekaletname, onay veya sözleşme için tacir de işinden olmayacak. Gecikmeler son bulacak. 31 Temmuz 2021 Cumartesi gününden itibaren bütün illerde cumartesi ve pazar günleri için nöbetçi olarak belirlenen noterlik daireleri, belirlenen çalışma saatleri boyunca hizmet verecek.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.