BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Erdoğan: 2023 manifestosunu açıklayacağım, Çarşambayı bekleyin

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazını Üsküdar'daki Kerem Aydınlar Camisi'nde kıldı. 

19 Mart 2021
Erdoğan: 2023 manifestosunu açıklayacağım, Çarşambayı bekleyin


Erdoğan’a, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş da eşlik etti. 
Cuma namazının ardından basın mensuplarının sorularını cevaplayan Erdoğan, önemli açıklamalarda bulundu.

 Erdoğan "2023'e Cumhur İttifakı olarak çok güçlü bir şekilde hazırlanıyoruz. Çarşamba günü yapacağım konuşma adeta 2023'ün bir manifestosu olacaktır. İnsan hakları ve ekonomi reformlarıyla ilgili daha geniş kapsamlı açıklama yapacağım. Cumhur İttifakı dayanışmasının gereği nelerdir, neler olacaktır ifade edeceğiz" dedi.
ABD Başkanı Jeo Biden'ın, Rusya Devlet Başkanı Putin için "katil" ifadesi kullanmasını da değerlendiren Erdoğan, "Bu, bir devlet başkanına yakışmayan bir ifadedir" dedi.
Erdoğan "Kilis'e yapılan saldırı, tabii ki kabul edilebilir bir saldırı değil. Bunun da cevabını haddiyle, misliyle verdik, veriyoruz, vereceğiz" ifadesini kullandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.