BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Endonezya’da korkunç olay! 8 yaşındaki çocuğu timsah yuttu

Endonezya’da meydana gelen acı olayda arkadaşlarıyla nehirde oynayan kız çocuğuna timsah saldırdı 8 yaşındaki çocuğun kemiklerine günler sonra ulaşıldı. 

20 Ekim 2021
Endonezya’da korkunç olay! 8 yaşındaki çocuğu timsah yuttu

Endonezya’nın Buru Adası'nda 8 yaşındaki kız çocuğu timsahın saldırısına uğradı. Saldırı, Suci Ramadhani adlı kız arkadaşlarıyla birlikte nehirde oynarken meydana geldi.

Bölge sakinleri kısa sürede olay yerine geldi ve timsahı mızrakla bıçakladı. Ancak timsahın midesini kestiklerinde kızın kalıntılarının içeride olmadığı fark edildi.

Küçük kızın kalıntıları olaydan 2 gün sonra bulundu.

9 YAŞINDA BİR ÇOCUK DAHA KAYIP
Nehrin tuzlu su timsahlarıyla istila edildiği biliniyor. Bölge sakinleri son 10 yılda en az iki timsah saldırısı gerçekleştiğini ifade etti.

Yetkilier aynı bölgede 9 yaşındaki bir çocuğun kaybolması üzerine bir timsahın saldırısına uğramış olabileceği ihtimali üzerine yoğunlaştı.

Rapora göre çocuk evinin yakınındaki nehirde yüzüyordu. Bir saat sonra arkadaşları çocuğun timsah saldırısına uğradığını haber verdi.

ARAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
Arama kurtarma ekipleri, timsahı ve çocuğu bulmak için yerel yetkililere katıldı.

Ekip, aramanın ilk gününde bir timsah yakaladı ancak midesini kestiklerinde herhangi bir kalıntı bulamadı. Çocuğu arama çalışmaları devam ediyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.