BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

En iyi Yabancı Şarkılar

En iyi Yabancı Şarkılar 

01 Ağustos 2021
En iyi Yabancı Şarkılar

En güncel ve en iyi yabancı şarkılar söz konusu olduğu zaman karşımıza birbirinden farklı seçenekler çıkar. Esasında yabancı şarkıların farklı türlerde olması, bu durumu biraz da zorlaştırır. Ülkemizde yabacı müzik dinleyicilerin çoğu özellikler tercihini hareketli şarkılardan yana kullanmaktadır. Bununla birlikte geçtiğimiz yaz en çok dinlenen yabancı şarkılar arasında ‘’Rock Star’’ ilk sıralarda yer almaktadır. DaBaby ile Roddy Ricch tarafından seslendirilen bu şarkı dünya genelinde de en çok takip edilen şarkılar arasında yer almayı da başarmaktadır. Kendine has müziğiyle ön plana çıkan bu şarkı, geniş kitleler tarafından ilgi görmeyi başarmış olan bir yapım olarak da dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır.

 

Öte yandan ülkemizde en çok dinlenen yabancı şarkılar arasında Watermelon Sugar adlı şarkı da ilk sıralarda yer almayı başarmıştır. Bu kapsamda Harry Styles tarafından seslendirilen bu şarkının dünya listelerinde de ilk 5 sırada yer aldığı bilinmektedir. Watermelon Sugar şarkısının klibi de kendine özgü özellikleriyle dikkat çekmeyi başarmıştır. Bu durumun doğal sonucu olarak söz konusu şarkının ülkemizde de geniş kapsamlı bir takipçisi bulunmaktadır. Ülkemizde en çok dinlenen yabancı şarkıcılar arasında Dua Lipa da ilk sıralarda yer almaktadır. Özellikle karantina döneminin izlerini taşıyan Future Nostalgia albümü, geniş kitlelere ulaşmayı da başarmıştır.

 

En iyi Yabancı Şarkılar Listesi

 

Ülkemizde en iyi yabancı şarkılar listesi söz konusu olduğunda ilk sırayı, Rock Star almaktadır. Yine Watermelon Sugar şarkısı da bu listede yer alan iddialı şarkılar arasında yer almaktadır. Ayrıca ülkemizde en iyi yabancı şarkılara dair bir liste hazırlanacağı zaman Rain On Me şarkısı da ilk sıralarda yer almayı başarmış olan bir şarkı olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu şarkının ülkemizde çok beğenmesinde Justin Bieber tarafından da seslendirilmesi etkili olmaktadır.

Bütün bu bilgiler ışığında son zamanlarda en iyi yabancı şarkılar konusunda bir liste oluşturmayı istediğimiz zaman hemen herkesin kendine özgü bir müzik tarzının bulunduğunu rahatlıkla ifade etmek mümkün olmaktadır. Dolayısıyla herkesin kendi zevkine göre en iyi yabancı şarkılar listesi oluşturuyor olması da gayet olağan bir durum olarak karşımıza çıkmaktadır.

 

kaynak: https://sarki.org

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.