banner153

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Emeklilere Ramazan Bayramı ikramiyesi 6 Mayıs'ta hesaplara yatacak

Emeklilere Ramazan Bayramı ikramiyesi 6 Mayıs'ta hesaplara yatacak 

10 Nisan 2021
Emeklilere Ramazan Bayramı ikramiyesi 6 Mayıs'ta hesaplara yatacak

Milyonlarca emekliyi ilgilendiren Ramazan Bayramı ikramiyelerinin ödeme tarihleri belli oldu. Toplam 13.1 milyon emekliye ödenecek 1000'er lira, 6 Mayıs'ta hesaplarda olacak.
Ramazan Bayramı'nın birinci günü bu yıl 13 Mayıs tarihine denk geliyor. Sosyal Güvenlik Kurumu bayram ikramiyelerini bu tarihten bir hafta önce yani 6 Mayıs'ta hesaplara yatırmak için çalışmalara başladı.

İKRAMİYELER AYNI GÜN ÖDENECEK

Sabah'ta yer alan habere göre; SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklilerinin ikramiyelerinin aynı gün ödenmesi bekleniyor. Türkiye'de, 8.2 milyon işçi, 2.6 milyon Bağ-Kur ve 2.3 milyon memur emeklisi olmak üzere 13.1 milyon emekli bulunuyor. İdari izin kararıyla 3.5 gün olması beklenen bayram tatili başlamadan önce ikramiyeler hesaplara yatırılmış olacak.

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147