BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

"EMEKLİLER TOPLU KONUT PROJESİNİN İHALESİ 7 ARALIK'TA YAPILACAK"

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Akış'tan Beyşehir'de yaşayan emeklilere müjde: 

14 Ekim 2021

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Akış'tan Beyşehir'de yaşayan emeklilere müjde:
"EMEKLİLER TOPLU KONUT PROJESİNİN İHALESİ 7 ARALIK'TA YAPILACAK"
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Akış, Beyşehir'de yaşayan emeklilerin dört gözle beklediği haber olan "Emekliler TOKİ'si olarak adlandırılan projede ihale tarihinin belli olduğunu açıkladı.
Akış, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, projenin yapım ihalesinin 7 Aralık 2021 tarihinde gerçekleşeceğini müjdeledi.
Akış, konuyla ilgili yaptığı paylaşımında "Beyşehir'imize hayırlı olsun" cümlelerini kullanarak şu ayrıntılara yer verdi:
"Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımız, TOKİ Başkanlığı tarafından Beyşehir'imize yapılacak konut projemizin ihalesi 7 Aralık 2021 tarihinde gerçekleşecek.
413 adet konuttan oluşan Emekliler TOKİ’si olarak adlandırdığımız kuraları çekilen ve hak sahiplerinin de belirlendiği projemizin yapım işi 7 Aralık’ta ihale edilecek. İhale ilanı ise bugün yayınlanacaktır.
Biliyorum gecikti ancak bakanlığımızdaki bir takım proje düzenlemeleri ile artık sona geldik.
Bu vesileyle Sayın Bakanımız kıymetli hemşerimiz Murat Kurum’un hemşerilerimize selamlarını iletiyor, kendilerine her zamanki destekleri için şükranlarımı arz ediyorum."

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.