BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

ELİNDE PATLAYAN TORPİL 75 YAŞINDAKİ KADININ PARMAKLARINI PARÇALADI

ELİNDE PATLAYAN TORPİL 75 YAŞINDAKİ KADININ PARMAKLARINI PARÇALADI 

20 Temmuz 2021
ELİNDE PATLAYAN TORPİL 75 YAŞINDAKİ KADININ PARMAKLARINI PARÇALADI

Beyşehir ilçesinde, elinde patlayan torpil 75 yaşındaki kadının parmaklarını parçaladı.
Edinilen bilgiye göre, olay ilçeye bağlı Huğlu Mahallesi’nde meydana geldi. 75 yaşındaki Ümmühan Güllü B., evinin önüne atılan bir torpili kimseye zarar vermemesi için alıp uzaklaştırmak için atmak isterken sağ elinde patlamasıyla yaralandı.
Torpilin iki parmağını parçaladığı yaşlı kadın kaldırıldığı Beyşehir Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.
Yaşlı kadının parçalanan parmaklarını kurtarabilmek için ameliyata alındığı öğrenildi.
Huğlu Mahallesi Muhtarı Mehmet Harman, sosyal medya hesabından mahalle sakinlerine olayı duyurup, yaşlı kadının zarar gören elinin fotoğrafını paylaşırken,“Bakın bugün ne yazık ki, yaşlı bir teyzemiz çocuğun elinden ateşlenen bir torpili son anda alıp atmak isterken ne yazık ki, elinde patlaması sonucu iki parmağı bu şekilde zarar görmüştür. Bu saatten sonra mahalle arasında kim torpil atarken görülürse şahıs hakkında şikayette bulunulacak ve adli işlem yapılacaktır. Tüm vatandaşlarımızın çocuklarını bu konuda uyarması önemle duyurulur.”uyarısında bulundu.
Muhtar Harman, torpilin kim tarafından atıldığının henüz belli olmadığını ve olaydan sonra kaçtığını öğrendiklerini de kaydetti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.