banner161

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Düğünde semazen kıyafetiyle edepsizliğe tepki yağıyor! Yasal işlem başlatılacak

Düğünde semazen kıyafetiyle edepsizliğe tepki yağıyor! Yasal işlem başlatılacak 

21 Temmuz 2021
Düğünde semazen kıyafetiyle edepsizliğe tepki yağıyor! Yasal işlem başlatılacak

Sosyal medyada paylaşılan ve bir düğünde çekildiği belirtilen semazen kıyafeti ile yapılan gösteriye tepki yağıyor. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Bu edepsizliği kınıyorum, konunun takipçisi olacağız.” dedi.

Henüz nerede gerçekleştiği belirlenemeyen bir düğüne, son yıllarda moda olan semazen göstericileri katıldı.

Düğüne katılan semazenlerden birinin yaptığı gösteri, sosyal medyada oldukça tepki çekti. Yapılan gösteride, köşede diğer semazenlerin beklediği ve davetlilerin gösteriyi izlediği görülürken, eteklerine ve kollarına parti volkanı takılan semazen ise ortada döndü.

“EDEPSİZLİK”

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, yaptığı açıklamada, “Sosyal mecralarda paylaşılan semazen kıyafeti ile yapılan gösteri hakkında yasal işlem başlatacağız.Kültür ve Turizm Bakanlığı’mızın belirlediği şartlara aykırı olarak, aslına uygun olmayan sema töreni ve gösteri yapılamaz. Bu edepsizliği kınıyorum, konunun takipçisi olacağız.” ifadelerini kullandı.

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147