BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

DELEGE SEÇİMLERİNİN EN BAŞARILI EKİBİNİN BAŞKAN ADAYIYIM.

DELEGE SEÇİMLERİNİN EN BAŞARILI EKİBİNİN BAŞKAN ADAYIYIM.  

21 Kasım 2021
DELEGE SEÇİMLERİNİN EN BAŞARILI EKİBİNİN BAŞKAN ADAYIYIM.

.Geçtiğimiz hafta  yapılan  delege  seçimlerinde  sonra  Özcelik İş Sendikasında Başkanlık yarışı başladı.

Özçelik İş Sendikası Seydişehir Şubesş Başkan Adayı Adnan Özbay basın açıklaması yaptı.

Özbay Açıklamasında "Eti Alüminyum A.Ş. de çalışan emekçilerin üyesi olduğu Özçelik-İş Sendikası Seydişehir Şube başkanını seçecek olan DELEGELERİN SEÇİMLERİ büyük bir katılım ile ve demokrasi şenliği içerisinde gerçekleşti. 

Seçim sonuçları, başta sendikamız olmak üzere tüm üye emekçi kardeşlerim, işyerimiz, başkan adayı kardeşlerimiz ve delege seçilen kardeşlerimiz için hayırlara vesile olsun.
Şahsıma destek veren vermeyen tüm kardeşlerime teşekkürü borç biliyorum.

19 Kasım 2021 Cuma günü gerçekleştirilen seçimlerde,
Emekçi kardeşlerimizin Müdürlüklere ve çalışan sayısına göre oluşturulan 8 sandıkta kullandıkları oyların sonucuna göre; emekçi kardeşlerim tarafından seçilen 125 delegenin 56'sı her sandıkta benim listelerimdeki delege adayı kardeşlerimizin olması münasebetiyle, 
delege seçimlerinde en fazla delege çıkaran dolayısıyla DELEGE SEÇİMLERİNİN EN BAŞARILI EKİBİNİN BAŞKAN ADAYIYIM. 
Bu vesileyle ekibimde yer alan kardeşlerime bu güne kadar gösterdikleri özveri, sabır ve ekibimize yapılan her türlü olumsuzluklara karşı olgunluklarından dolayı hasseten teşekkür ediyorum.

Ancak, 

Bundan önce yapılan 4 delege seçimlerinde  çalışan üyelerimiz müdürlüklerdeki çalışan sayısına göre yaklaşık eşit dağılımla 5 sandığa bölünerek oy kullandırılırken, bu seçim öncesi mevcut Sendika Şube Yönetimi emekçi kardeşlerimden şahsıma karşı oluşan desteği görerek delege seçilmemi engellemek amacıyla çalışmakta bulunduğum birimi sayıca fazla olan başka bir birim ile birleştirme kararı almış, demokratik kuralları ve sendikal geleneklere de aykırı bu durum şube yönetimi ve sendikamız genel merkezimize defaatle iletilmiş fakat şube yönetiminin kararına gereken müdahale yapılmadığından kendi müdürlüğümdeki arkadaşlarımın tamamına yakınının oyunu almama rağmen sandık birleştirilmesi sonucu delege seçilemedim.

Delege seçilemesem dahi, ekibime gösterilen bu teveccühün gereği ve emekçilerimize en iyi sendikacılık örneğini yaşatmak amacıyla;
Özçelik-iş Sendikamızın Tüzüğü'nün ilgili "Her sendika üyesi başkan adayı olabilir." Maddesi gereği başkan adaylığımı açıklıyorum. 

Hangi adayın listesinden seçilmiş olusa olsun tüm delege kardeşlerimin desteğiyle İnşallah  gösterdiğimiz başarıyı  başkanlık seçiminde de gösterip Sendikamızı hak ettiği yönetime kavuşturmak istiyorum. Bu vesile ile delege seçilen tüm emekçi kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Seçim öncesi yapılan tüm engelleme çalışmalarını üyelerimizin takdirlerine bırakıyorum ve inşallah bizimle beraber yürüyeceklerine canı gönülden inanıyor yapılacak seçimlerin Başta Eti Alüminyum A.Ş. Emekçilerine, Sendikamıza ve Seydişehirimize hayırlar getirmesini diliyorum. Zafer inanlarındır ve zafer yakındır inşallah. Allah'ın selamı üzerinize olsun.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.