BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Çumra Cumhuriyet Savcısı Mustafa Filiz kansere yenik düştü

Konya’da bir süredir kanser tedavisi gören Çumra Cumhuriyet Savcısı Mustafa Filiz (33), bu sabah hayatını kaybetti. 

29 Ağustos 2021
Çumra Cumhuriyet Savcısı Mustafa Filiz kansere yenik düştü

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, "Çok üzgünüm. Rabbim rahmetiyle muamele etsin; merhum savcımızın eşi, Konya hakimi Elif Filiz'e, ailesine ve sevenlerine sabır versin" dedi.

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Birinci Daire Başkanı Halil Koç ise Çumra Cumhuriyet Savcısı Mustafa Filiz'in ölümünden dolayı duyduğu üzüntüyü dile getirerek, "Meslektaşımız Mustafa Filiz'e Allah'tan rahmet; meslektaşımız olan eşine ve Yargı camiamıza sabır ve başsağlığı diliyorum. Allah rahmet eylesin" ifadelerini kullandı.

Hakimler ve Savcılar Kurulu kararnamesi ile bu yaz Diyarbakır'dan Konya'nın Çumra ilçesine tayini çıkan Cumhuriyet Savcısı Mustafa Filiz, 3 yıldır kanser tedavisi görüyordu. 5 gündür Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altında tutulan Filiz, beyin kanaması geçirmesi nedeniyle Cuma günü ameliyata alındı. Ameliyatın ardından yoğun bakımda tutulan Filiz, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak bu sabah hayatını kaybetti.

YOĞUN BAKIMIN ÖNÜNDEN BİR AN OLSUN AYRILMADI

Mustafa Filiz'in Konya 4. Ağır Ceza Mahkemesi Üyesi eşi hakime Elif Filiz ise yoğun bakımda bekletilen eşinin kapısının önünden 5 gündür bir an olsun ayrılmadığı öğrenildi. 5 yaşında bir kız çocuğu olan Mustafa Filiz'in cenazesi ailesi tarafından hastaneden alınarak Kahramanmaraş'a götürüldü.

Adalet Bakanı Gül, sosyal medya hesabından Çumra Cumhuriyet Savcısı Mustafa Filiz'in, yakalandığı amansız hastalık sonucu genç yaşta hayatını kaybettiğini bildirdi. Bakan Gül, "Çok üzgünüm. Rabbim rahmetiyle muamele etsin; merhum savcımızın eşi, konya hakimi Elif Filiz'e, ailesine ve sevenlerine sabır versin" dedi.

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Birinci Daire Başkanı Halil Koç, Çumra Cumhuriyet Savcısı Mustafa Filiz'in ölümünden dolayı duyduğu üzüntüyü dile getirerek, "Meslektaşımız Mustafa Filiz'e Allah'tan rahmet; meslektaşımız olan eşine ve Yargı camiamıza sabır ve başsağlığı diliyorum. Allah rahmet eylesin" ifadelerini kullandı.

SABAH | TOLGA YANIK

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.