BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Çiçekçiler, Anneler Gününe hazır

Koronavirüs tedbirleri kapsamında 17 günlük tam kapanma dönemine geçildi.  

07 Mayıs 2021
Çiçekçiler, Anneler Gününe hazır

Bu dönemde fırın, market, bakkal gibi işletmelerin yanı sıra, 9 Mayıs’ta kutlanacak olan Anneler Günü nedeniyle çiçek satışı yapan iş yerleri de açık olacak.

Çiçekçiler, Anneler Günü’ne hazır olduklarını belirtirken, vatandaştan talep olacağını düşünüyor.

Bu yıl 9 Mayıs’ta kutlanacak olan Anneler Günü nedeniyle çiçek satışı yapan iş yerleri de açık olacak. 8-9 Mayıs 2021 Cumartesi ve Pazar günleri 10.00-17.00 saatleri arasında açık olacak olan çiçekçilerden alışveriş yapılabilecek.

 Çiçek satışı yapan iş yerleri bu tarihlerde, 10.00-24.00 saatleri arasında evlere servis şeklinde de hizmet verebilecekler.

 Anneler Günü nedeniyle 8-9 Mayıs tarihlerinde açık olacak çiçekçiler, hazırlıklarını sürdürüyor.

Anneler Günü’nde çiçekçilerin açık olmasının sevindirici bir durum olduğunu belirterek, Cisem Çiçekçilik “Anneler günü hazır olduklarını Her bütçeye uygun tasarımlar yapıyoruz. İçinde bulunduğumuz bu zor süreçte annelerimizi mutlu etmek istiyoruz" diye konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.