BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Cem Adrian Kimdir? Şarkıları Nelerdir?

Cem Adrian Kimdir? Şarkıları Nelerdir? 

20 Şubat 2021
Cem Adrian Kimdir? Şarkıları Nelerdir?

Popüler müzik kültürün vazgeçilmez isimlerinden biri olan Cem Adrian 1980 yılında Edirne’de dünyaya gelmiştir. Yugoslavya göçmeni olan Cem Adrian’ın gerçek ismi Cem Filiz’dir. Sahne ismi olarak belirlediği Adrian lakabıyla birçok esere imzasını atmıştır. Müzik piyasasına 2005 yılında ilk adımını atan ünlü sanatçı, sahip olduğu ses değerleriyle de oldukça kıymetli bir yetenektir.

Normal bir insandan daha uzun ses tellerine sahip olan Adrian, bu farklılığını avantaja çevirerek oldukça başarılı eserler ortaya koymaktadır. Birçok albüme ve birçok soloya imza atan Adrian, oldukça geniş bir hayran kitlesine sahiptir. 2021 en hit mp3ler ile beraber Cem Adrian şarkılarını da indirebilirsiniz.

Cem Adrian Albümleri

Müzik piyasasında edindiği başarılı yer ile beraber kıymetli eserlerini sevenleriyle buluşturmaya devam etmektedir. 2005 yılında çıkardığı Ben Bu Şarkıyı Sana Yazdım albümüyle müzik piyasasına giriş yapmıştır. Bir sonraki sene Aşk Bu Şehri Terk Etti albümüyle listelerde yerini alarak başarısını sürdürmeye devam eder. Oldukça verimli bir müzik hayatına sahip olan Adrian, müzik kariyerine ara vermeden devam etmektedir.

Ünlü kemance sanatçısı Mark Eliyahu ile birlikte çıkardığı Kül parçası çok kısa bir sürede milyonlarca dinlenmeye ulaşmıştır. Başarılı teknikler ile hazırlanan bu parçanın söz ve müziği de oldukça beğenilir. Cem Adrian Kül ft Mark Eliyahu indir işlemiyle sizler de bu parçayı sorunsuz bir şekilde dinleyebilirsiniz.

Cem Adrian Şarkıları

Modern ve geleneksel müziği başarılı bir şekilde ortak paydada buluşturan Cem Adrian, eşsiz yorumunu kültürel eserlerle buluşturmaktadır. Türk Halk Müziğinin unutulmaz eserlerini usta sanatçılarla birlikte seslendirerek kendine has bir tarz yakalayan sanatçı yediden yetmişe herkese hitap eder. Modern çizgisini kültürel ögelerle buluşturan Cem Adrian şarkılarını mp3 indir platformu üzerinden başarılı ve sorunsuz bir şekilde indirebilirsiniz.

Müzikleri indirmek için tek gereken internet üzerinden siteye giriş yapmak olacaktır. Siteye giriş yaptıktan sonra indirmek istediğiniz müziği seçerek indirmeye başlayabilirsiniz. MP3 olarak indirdiğiniz müzikleri istediğin az istediğiniz her yerde rahatlıkla dinleyebilirsiniz. Müziklerin indirilme hızı oldukça düşük olmasına rağmen sizin internet hızınıza göre de değişiklik gösterebilmektedir. Siz de Cem Adrian şarkıları için Mp3 formatında indirebilirsiniz!

Enes Batur Ayaz indir

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.