BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Canımız Yanıyor Ateşi Birlikte Söndürelim

Canımız Yanıyor Ateşi Birlikte Söndürelim 

30 Temmuz 2021
Canımız Yanıyor Ateşi Birlikte Söndürelim

Antalya, Adana, Mersin, Kocaeli, Muğla gibi ülkemizin birçok farklı noktasında meydana gelen yangınlar, ormanları ve yerleşim yerlerini olumsuz etkiledi. Birçok mahalle ve köy yangınlar nedeniyle tahliye edildi. Alevlerin ortasında kalan birçok hayvan telef oldu.
 
Orman yangını bölgelerinde çalışma yürüten ekiplere ve mağdur olan vatandaşlara, Kızılay’ın afet uzmanı ve gönüllülerinden oluşan ekipler acil yardımlar ulaştırmak için seferber oldu. Tüm canlıların olumsuz şartlardan korunması için ihtiyaç duyulan beslenme, hijyen ve barınma yardımları afet bölgelerine ulaştırılıyor.
 

Temel İhtiyaç Malzemeleri:

Su, Gıda (SKT’si kısa olmamalı), Hijyen Malzemeleri, Yazlık Giyim, Havlu, Nevresim Takımı, Yorgan ve Yastık bağışı yapmak isteyen vatandaşlarımız Seydişehir Türk Kızılay'ına yardım yapabilirler.


Siz de el uzatın, ateşi birlikte söndürüp ormanlarımızı birlikte yeşertelim. Tüm GSM operatörleri üzerinden 2868'e “YANGIN” yazıp mesaj (SMS) yollayarak da 10 TL bağışta bulunabilirsiniz.
 
Desteğiniz için tüm ihtiyaç sahipleri adına teşekkür ederiz.

Kızılay’a Nasıl Bağış Yapabilir​siniz?

  • Bankalarda bulunan Türk Kızılay bağış tahsilât sistemi ve bağış hesaplarından (Banka Hesap Numaraları),
  • Türk Kızılay internet sitesi üzerinden Kredi Kartı kullanarak elektronik işlemle,
  • 168 Türk Kızılay ücretsiz danışma ve bağış hattından,
  • Tüm PTT İşlem Merkezlerinin 2868 numaralı Türk Kızılay Posta Çeki hesabından,
  • Ülke genelindeki tüm Kızılay şubelerinden (Şube adreslerimize internet sayfamızdan ulaşabilirsiniz) bağış yapabilirsini

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.