banner161

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Beyşehirde "dur" ihtarına uymayan sürücü 60 kilometrelik kovalamaca sonunda yakalandı

- İki şüphelinin olduğu otomobilde uyuşturucu ele geçirildi 

21 Eylul 2021
Beyşehirde

Konya'da, polisin "dur" ihtarına uymayan sürücü, otomobiliyle yaklaşık 60 kilometre süren kovalamacanın ardından yakalandı.

Konya'dan Beyşehir ilçesine giden bir otomobilde uyuşturucu madde sevkiyatı yapıldığı ihbarı alan ekipler, belirtilen aracı Akyokuş mevkisindeki kontrol noktasında durdurmak istedi.

Sürücüsünün "dur" ihtarına uymayarak kaçmaya başladığı otomobil, hız limitlerini de aşarak yoluna devam etti. Trafik ekipleri, otomobili uzun süre takip etti.

Durumun bildirilmesi üzerine Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Bölge Trafik ekipleri ile İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, ilçe merkezine 30 kilometre mesafede Doğanbey Mahallesi yol ayrımındaki kavşakta yolu tır, kamyon ve araçları durdurarak trafiğe kapattı.

Yaklaşık 60 kilometre kaçan otomobilin sürücüsü, yolun kapatılması sonucu yakalandı.

Uyuşturucu madde bulunan 06 ED 9574 plakalı otomobil, detaylı arama yapılmak üzere çekiciyle Doğanbey Jandarma Karakol Komutanlığına götürüldü.

Otomobil sürücüsü D.Y. ile araçta bulunan B.O. ise jandarma ekipleri tarafından sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Beyşehir Devlet Hastanesi'ne götürüldü. D.Y. hastane girişinde gazetecilerin "Neden kaçtınız?" sorusuna "Yakalasalardı" diye cevap verdi.

Şüpheliler, daha sonra ifadeleri alınmak üzere jandarma karakoluna götürüldü.

Otomobilin muayenesinin de olmadığı tespit edilirken, sürücü hakkında "vizesiz araç kullanmak", "dur ihtarına uymamak", "hız ihlali", "trafik güvenliğini tehlikeye sokmak" gibi farklı trafik maddelerinden işlem başlatıldı, araç trafikten men edildi.

 

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147