banner161

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Beyşehir ve Akören'de 2 kişi boğularak hayatını kaybetti.

Konya’da Kurban Bayramı’nın ikinci günü 2 farklı bölgeden 2 üzücü haber geldi. Akören ve Beyşehir’de gölete giren 2 kişi hayatını kaybetti. 

21 Temmuz 2021
Beyşehir ve Akören'de 2 kişi boğularak hayatını kaybetti.

 Edinilen  bilgiye göre; Akören İlçesinde bulunan baraj göletine giren 15 yaşındaki Dilan Şam kayboldu. Yakınları Şam’a ulaşmayınca jandarma ekiplerinden yardım istendi.

İhbarla olay yerine gelen ekipler, Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Su altı Arama Kurtarma ekiplerinden destek istedi.

Kısa sürede gölete gelen dalgıç ekibi, genç kızın cansız bedenini buldu. Dilan Şam’ın cesedi, incelemeler sonrası otopsi için morga kaldırıldı. Haber Dairesi haberi

BİR ACI HABER DAHA

Gün içinde bir acı haber de Beyşehir ilçesinden geldi. Yenidoğan Mahallesi’nde yaşayan Ecir Mehmet Zahit Düzyol (25) bir arkadaşıyla piknik yapmak maksadıyla Yenidoğan Göleti kıyısına geldi. Burada serinlemek maksadıyla gölet sularına giren Düzyol, biraz açıldıktan sonra herkesin gözü önünde çırpınmaya başladı ve gözlerden kayboldu.

Gölette bir gencin kaybolduğunun haber verilmesi üzerine bölgeye arama kurtarma çalışmaları yapılmak üzere Beyşehir İlçe Jandarma Asayiş Bot Komutanlığı ekiplerinin yanı sıra, Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Su altı Arama Kurtarma ekipleri yönlendirildi.

Gölet yüzeyinde jandarma ekipleri zodyak botla arama tarama çalışmaları yürütürken, dalgıçlar ise sular altında kayıp genci aramaya başladı.

Yaklaşık 1,5 saat süren bir arama faaliyeti sonrasında kaybolan Düzyol'un cansız bedenine kıyıya yaklaşık 20 metre mesafede 2 metre derinlikte ulaşıldı.

Düzyol'un cansız bedeni, ekipler tarafından gölet kıyısına çıkarılırken, otopsi için Beyşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olaylarla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147