BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün acı günü...

TRAFİK POLİSİ ÇETİNKAYA, KORONAVİRÜSE YENİK DÜŞTÜ 

02 Şubat 2021
Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün acı günü...

Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde trafik polisi olarak görev yapan polis memuru Halil Çetinkaya'yı yakalandığı koronavirüs hastalığı genç yaşta hayattan kopardı.
Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde uzun yıllardır farklı birimlerde çalışan, son olarak Şehir İçi Trafik Büro Amirliği'nde görev yapan 47 yaşındaki Çetinkaya, kısa süre önce koronavirüse yakalandı.
Durumu ağırlaşınca Beyşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Çetinkaya, yoğun bakım ünitesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Çetinkaya'nın ani vefat haberi meslektaşları arasında da büyük üzüntüye yol açtı.
Beyşehir'de ve meslektaşları arasında da çok sevilen neşeli kişiliği ile tanınan polis memuru Çetinkaya'nın bir süredir akciğer kanseri tedavisi gördüğü de öğrenildi.
Çetinkaya'nın cenazesinin yarın sabah saatlerinde memleketi olan Isparta'nın Yalvaç ilçesine gönderileceği, burada ebedi istirahatgahına uğurlanacağı öğrenildi.
Polis memuru kardeşimize Allah'tan rahmet, acılı ailesine ve Emniyet Teşkilatımıza başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.