banner161

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Beyşehir'de dünyaevine girecek çiftlere evlilik öncesi eğitim verilecek

Beyşehir'de dünyaevine girecek çiftlere evlilik öncesi eğitim verilecek 

29 Nisan 2021
Beyşehir'de dünyaevine girecek çiftlere evlilik öncesi eğitim verilecek

 Beyşehir ilçesinde, kurumlar arasında imzalanan protokolle, dünya evine girecek çiftlere evlilik öncesi eğitim verileceği belirtildi.

Belediyeden yapılan açıklamada, Beyşehir Kaymakamlığı, Beyşehir Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürlüğü, belediye ve müftülük işbirliğinde yeni evlenecek çiftlere nikahları kıyılmadan önce "evlilik öncesi danışma ve eğitim programı" kapsamında eğitimler verileceği bildirildi.

Kaymakamlıkta hayata geçirilecek eğitim programının işbirliği protokolü imzalandı.

Beyşehir Kaymakamı Yusuf Özdemir, ilçede daha güçlü, dinamik ve sağlam ailelerin oluşturulmasını hedeflediklerini belirterek, "Bu çalışmanın, boşanmaların önüne geçerek en önemli konulardan bir tanesi olan kadına şiddetin de önlenmesini sağlayacağını düşünüyoruz. Evlilik öncesi yapılacak eğitim programı, bir külfet değildir, bizler bu konuda ilçemiz adına yapılan tüm çalışmaların yanında olacağız." diye konuştu.

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır ise, aile kavramının önemine dikkat çekerken, günümüzde, teknolojinin sağladığı kopuklukların önüne geçmek ve ailenin önemini evlenmeden önce verilmesi planlanan eğitimlerle çiftlere "en iyi şekilde" kavratabilmek için başlatılan bu projeye destek verdiklerini söyledi.

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147