banner153

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Beyşehir'de Anadolu Ankası Tatbikatında gölde kazazede kurtarma görevi yapıldı

Anadolu Ankası Tatbikatında gölde kazazede kurtarma görevi yapıldı 

29 Mayıs 2021
 Beyşehir'de Anadolu Ankası Tatbikatında gölde kazazede kurtarma görevi yapıldı

Konya’da icra edilen Uluslararası Anadolu Ankası Tatbikatı kapsamında Beyşehir Gölü’nde kazazede kurtarma görevi gerçekleştirildi.

Konya'da icra edilen Uluslararası Anadolu Ankası Tatbikatı kapsamında Beyşehir Gölü'nde kazazede kurtarma görevi gerçekleştirildi.

 

Konya'da gerçekleştirilen Uluslararası Anadolu Ankası Tatbikatı devam ediyor. Tatbikat kapsamında Beyşehir Gölü'nde kazazede kurtarma görevi başarıyla gerçekleştirildi. Kurtarma ekipleri önce dalgıç kıyafetleri giyerek hazırlıklarına başladı. Daha sonra ekipler uçak ve helikopter desteğiyle Beyşehir Gölü'ne gitti. Uçaktan kurtarma malzemeleri paraşütle başarılı bir şeklide göle indirilirken hemen ardından görevli ekipler de paraşütle atladı. Ekipler ulaştıkları kazazedeyi helikopter yardımıyla kurtardı. Gerçekleştirilen bu görevin görüntüleri ise Milli Savunma Bakanlığı sosyal medya hesabından paylaşıldı.

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147