banner153

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Bayraktar ailesinin acı günü: Baba Özdemir Bayraktar Hakk'a kavuştu

Selçuk Bayraktar ve Haluk Bayraktar'ın babası BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir Bayraktar Hakk'a kavuştu. 

18 Ekim 2021
Bayraktar ailesinin acı günü: Baba Özdemir Bayraktar Hakk'a kavuştu

Selçuk Bayraktar'ın babası Özdemir Bayraktar Hakk'a kavuştumask

Selçuk Bayraktar ve Haluk Bayraktar'ın babası ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dünürü, BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir Bayraktar hayatını kaybetti. 

Vefat haberini Haluk Bayraktar Twitter hesabından yaptığı paylaşımda duyurdu. 

Haluk Bayraktar, "Özdemir Bayraktar, Babamız, ilham kaynağımız bugün Hakk’ın rahmetine kavuştu. Değerlerinden taviz vermeden adanmış bir ömür yaşadı. Yılmak bilmeyen azmiyle araştırıp üretenlerden oldu. Haksızlıklar karşısında hiç pes etmedi, gücü yettiğince yardım etti. Allah rahmet eylesin." dedi.

Özdemir Bayraktar kimdir?

SELÇUK BAYRAKTAR: BABAM HAKK'A YÜRÜDÜ
BAYKAR Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar ise, "Babam, canım, arkadaşım, rehberim, dava yoldaşım Hakk'ın rahmetine yürüdü.. Kanını, canını, sağlığını, varlığını milletimizin tam bağımsızlık mücadelesine vakfetti.. İnna Lillâhi ve İnnâ İleyhi Raciûn O'ndan geldik O'na döneceğiz.." dedi. 

"SİHALARIMIZIN ÖNCÜ İSMİ ÖZDEMİR BAYRAKTAR HAKK'A YÜRÜDÜ"
BAYKAR A.Ş'den yapılan açıklamada, "Milli Teknoloji Hamlesi idealinin ve Milli SİHA'larımızın öncü ismi, Yönetim Kurulu Başkanımız ve yol göstericimiz Özdemir Bayraktar, Hakk’a yürüdü... Allah rahmet eylesin. Dualarınızı bekliyoruz. Cenaze namazı 19 Ekim 2021 Salı günü öğle namazını müteakip Fatih Camii'nde kılınacaktır." ifadelerine yer verildi.

ÖZDEMİR BAYRAKTAR'IN CENAZE NAMAZI NE ZAMAN?
Özdemir Bayraktar'ın cenaze namazı 19 Ekim Salı günü öğle namazında Fatih Camii'nde kılınacağı açıklandı

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147