banner153

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Aşılar hastaneye yatış oranını ve ölüm oranını azaltıyor

Aşılar hastaneye yatış oranını ve ölüm oranını azaltıyor 

06 Haziran 2021
Aşılar hastaneye yatış oranını ve ölüm oranını azaltıyor

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, gece yarısı Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Büyüklerimizin küçüklerimize kavuşması için kolları sıvıyoruz" ifadelerini kullanarak koronavirüs aşılarıyla ilgili güzel haberi duyurdu. Bakan Koca, "Yapılan araştırmalar, Bakanlığımızca uygulanmakta olan Covid-19 aşılarının hastalığı ağır geçirme riskini, hastaneye yatış oranını ve ölüm oranını azalttığını göstermiştir" dedi.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüsle mücadelede planlı şekilde uygulanan aşılama çalışmalarına dikkat çekmek için Twitter hesabından paylaşım yaptı.

"AŞILAR HASTANEYE YATIŞ ORANINI VE ÖLÜM ORANINI AZALTIYOR"

Bakan Koca'nın, "Büyüklerimizin küçüklerimize kavuşması için kolları sıvıyoruz" notuyla paylaştığı videoda "Yapılan araştırmalar, Bakanlığımızca uygulanmakta olan Covid-19 aşılarının hastalığı ağır geçirme riskini, hastaneye yatış oranını ve ölüm oranını azalttığını göstermiştir" dedi.

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147