banner153

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Amasya'da gölette kaybolan 5 kişilik aileden cesedine ulaşıldı

Amasya'da gölette kaybolan 5 kişilik aileden cesedine ulaşıldı 

18 Temmuz 2021
Amasya'da gölette kaybolan 5 kişilik aileden  cesedine ulaşıldı

Amasya Suluova Derinöz Barajı'nda serinlemek için suya giren aynı aileden 5 kişi kayboldu. Aileden 2 kişinin cenazelerinin bulunmasının ardından yapılan arama çalışmaları sonucu 3 kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı.
Suluova ilçesinde akşam saatlerinde serinlemek için Suluova Derinöz Baraj Gölü'ne giren çocuklarının çırpındığını gören aile fertlerinden 3'ü suya girdi. Baraj gölünde 5 kişilik aile üyelerinin çırpındığını fark eden çevredekiler, durumu güvenlik güçlerine haber verdi.

AİLE BİREYLERİNİN TAMAMININ CANSIZ BEDENLERİNE ULAŞILDI

hbar üzerine bölgeye çok sayıda arama kurtarma ve sağlık görevlileri sevk edildi. Yapılan çalışmalar sonucu önce Elif Cenik ve Sultan Cenik'in cansız bedenleri bulundu. Kısa süre sonra Emrullah Cenik, Havvanur Cenik ve Levent Cenik'in de cansız bedenlerine ulaşıldı.

VALİ DE ARAMA ÇALIŞMALARINI TAKİP ETTİ

Olay yerine gelerek itfaiye ve AFAD'ın yaptığı kurtarma çalışmalarını takip eden Amasya Valisi Mustafa Masatlı, açıklamalarda bulundu.

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147