banner161

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Almanya'yı sarsan cinayet: Türk anne ve oğlu katledildi!

Almanya'yı sarsan cinayet: Türk anne ve oğlu katledildi!  

19 Kasım 2021
Almanya'yı sarsan cinayet: Türk anne ve oğlu katledildi!

Almanya'da vahşi bir cinayet yaşandı. Köln'de yaşayan 24 yaşındaki Derya Seyhun ve 4 yaşındaki oğlu Ali'nin cesetleri Ren nehrinden çıkarıldı. Cinayetle ilgili soruşturma başlatılırken, Derya Seyhun'un erkek arkadaşı tutuklandı.

Almanya'da bir Türk anne ve oğlu vahşice katledildi. 24 yaşındaki anne Derya Seyhun ile 4 yaşındaki oğlu Ali, korkunç bir cinayete kurban gitti. Genç anne ile oğlunun cesetleri Ren nehrinde bulunurken, olayla ilgili soruşturma başlatan Alman polisi, Derya Şahin'in erkek arkadaşını gözaltına aldı.

CESETLER REN NEHRİNDEN ÇIKARILDI

Derya Seyhun, Köln'de tanıştığı kendisi gibi Türk olan erkek arkadaşıyla çocuğu olduktan sonra tartışma yaşamaya başladı. Erkek arkadaşı ve ailesi tarafından istenmeyen genç kız, kendi ailesinin desteğiyle çocuğunu dünyaya getirdi.

Ali Şakir adını verdiği oğlunu Alman vatandaşı annesi, babası ve iki kız kardeşiyle birlikte büyüten Derya ve oğlu 15 Kasım Pazartesi günü Ren Nehri'nde ölü bulundu. Nehirde önce Derya Seyhun'un cesedinin çıkarıldığı, birkaç saat sonra da oğlunun cesedinin dalgıçlar tarafından bulunduğu açıklandı.

CİNAYETİN LİMANDA İŞLENDİĞİ TAHMİN EDİLİYOR

Köln polisi dün, annenin eski erkek arkadaşı ve çocuğun babası olduğu belirtilen 24 yaşındaki adı açıklanmayan Türk genci gözaltına aldı. Savcılık, cinayet şüphesiyle tutuklama emri başvurusunda bulunduklarını duyurdu. Köln Savcılık Sözcüsü Ulrich Bremer yaptığı açıklamada, "Cinayetin Niehl Limanı'nda işlendiği tahmin ediliyor. Anne ve oğlu son olarak 14 Kasım'da zanlı ile burada görülmüş. Nedeni bilinmiyor. Gözaltına alınan şüpheli, eylemi reddediyor ve bir avukat tarafından temsil edilecek" ifadelerini kullandı.

NÜFUSUNA ALDIRAMADI

Derya Seyhun'un ailesine yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre; Derya doğum yaptıktan sonra eski erkek arkadaşına çocuğun nüfusunu üzerine alması için baskı yapıyor fakat erkek arkadaşı bunu kabul etmiyordu. Cinayetin işlendiği gün de genç kızın bu amaçla eski erkek arkadaşıyla buluştuğu, bu görüşmeyi ailesinden gizlediği öğrenildi. Ayrıca Derya'nın kafasının gövdesinden ayrılmış olduğu, 4 yaşındaki Ali Şakir'in de tüm vücudunun bıçak darbeleriyle dolu olduğu iddia edilirken Alman polisi bu konuda bir açıklama yapmadı. Gözaltına alınan 24 yaşındaki Türk genci iddiaları reddetti.

KAYNAK: AKŞAM

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147