banner161

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Ak Parti Seydişehir Gençlik Kollarından18 Mart Etkinliği

Ak Parti Gençlik Kolları Başkanlığı, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir etkinliğe daha imza attı 

19 Mart 2021
Ak Parti Seydişehir  Gençlik Kollarından18 Mart  Etkinliği

Ak Parti Gençlik Kolları Başkanlığı, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir etkinliğe daha imza attı. Gençler, sabah namazının akabinde çay ve pişi ikramında bulundu.


 Çanakkale'de savaşan askerimizin Ruhuna bir Fatiha göndermek amacıyla düzenlenen etkinlik vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü. Etkinliğe Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay’ın yanısıra birçok vatandaş katıldı.


 Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Batuhan AYDIN : “Çanakkale ruhunun hissedilmesi ve şehitlerimize olan minnetimizi dile getirmek için böyle bir etkinlik düzenlediklerini kaydetti. Aydın; "Bahsi geçen dönemde yiyecek yok, su yok, giyecek kıtlığı yaşanıyor. Çanakkale; Zor şartlarda, üstün teknolojiye sahip düşman askerleri karşısında top mermi yağmurunun altında verilen destansı bir mücadelenin hikayesidir. Bütün imkansızlıklara rağmen ruh var, inanç var ve iman var. Bu manevi duygularla kazanılan zafer. Geçmişte bu emeği verenleri hatırlamak, anmak adına bugün burada bir faaliyet gerçeklerştirdik.Genç Kardeşlerimiz ile beraber Vatandaşlarımıza ikramda bulunduk.


 O gün yokluklar içerisinden var olma mücadelesi verilmiş; vatan için kanlarını dökerek bu ülkeyi bize bırakmışlar. Biz bu ülkenin bedelinin nasıl ödendiğini biliyoruz ve bu emanetin değerinin farkındayız.  İnşallah gelecek nesillere de sapasağlam bir şekilde, daha güzel, daha yaşanabilir bir ülke aktarmak istiyoruz" diye konuştu.

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147