BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Ahırlıda aç kurtlar ineği bu hale getirdi.

Konya’nın Ahırlı ilçesi Kuruçay Mahallesinde aç kalan kurtlar büyükbaş hayvanı bu hale getirdi 

28 Haziran 2021
Ahırlıda aç kurtlar ineği bu hale getirdi.

Alınan bilgilere göre, olay Ahırlı ilçesi Kuruçay Mahallesi yakınlarında meydana geldi.  Kuruçay Mahallesinin alt bölgesinde doğada otlanmakta olan Hasan Oğura ait büyükbaş hayvanlar kurt saldırına uğradı.

 Kuruçay köyünün hemen alt bölgesinde Bir ineğin kurtlar tarafından  saldırıya   uğradığını   gören    vatandaş   hemen   kurdu   bölgeden uzaklaştırarak ineği  yaralı   olarak  kurtarmayı    başardı.

 

Kaçtı. Komşularının haber vermesi üzerine olay yerine gelen Hasan Oğur İneğini kurtaran vatandaşa   teşekkür ederek  buna da şükür  en  azından ayakta  İnşallah tedavi ettiririz   dedi.

  Daha sonra ağır yaralı ineği  Ahırına götürerek ineğin yaralarını tedavi ettirmek için veteriner çağırdı.

Oğur Kurtların saldırısı sonucunda geçen yılda telef olan hayvanlarımız oldu bölge halkı olarak mağdur oluyoruz. Bunun bir önleminin alınması gerekiyor. Yardım bekliyoruz" dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.