BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

“6 milyon lira nerede?” sorusuna Başkan Altay’dan anlamlı cevap

“6 milyon lira nerede?” sorusuna Başkan Altay’dan anlamlı cevap 

18 Nisan 2021
“6 milyon lira nerede?” sorusuna Başkan Altay’dan anlamlı cevap

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Lokantacılar Odası Başkanı Ali Osman Karamercan’ın “6 milyon lira desteğin kendilerine verilmediği” iddiasına cevap verdi. Altay, “İddianız eksik, hayaliniz noksan.” dedi.

“İDDİANIZ EKSİK, HAYALİNİZ NOKSAN”

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, iddiaya, ortaya atanların ismini anmadan, “İlgilisine not” başlığıyla sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla cevap verdi. Başkan Altay, “Sizin iddianız 6 milyon, bizim pandemi desteğimiz 150 milyon! İddianız eksik, hayaliniz noksan. Boş hedeflerle vakit geçirmek yerine Konya’mızı tanımanızı ve bizi yakından takip etmenizi tavsiye ediyorum. Öğreneceğiniz çok şey var.” ifadelerini kullandı.

6-milyon-lira-nerede-sorusuna-baskan-altaydan-anlamli-cevap-001.jpg

Daha sonra Konya Valiliği tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamayı alıntılayan Başkan Altay, "Konya Valiliğimiz esnafa dağıtılmak üzere Büyükşehir Belediyemize 6 milyon kaynak aktarmamıştır nokta!" ifadelerine yer verdiği bir paylaşım daha yaptı

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.