BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

4 lise türünde daha yüz yüze eğitim başlıyor

MEB'den liselerde yüz yüze eğitimle ilgili yeni karar 

19 Şubat 2021
4 lise türünde daha yüz yüze eğitim başlıyor

Mesleki ve teknik anadolu liseleriyle, spor liselerinde yüz yüze eğitime geçiş için önemli bir karar alındı. Uygulamalı dersler 1 Mart'tan itibaren yüz yüze yapılacak.

Milli Eğitim Bakanlığı, 1 Mart'tan itibaren mesleki ve teknik Anadolu liseleri, çok programlı Anadolu liseleri, güzel sanatlar liseleri ve spor liseleri derslerine ait uygulama kazanımlarının yüz yüze eğitimlerine tüm sınıf seviyelerinde başlanmasına karar verdi.

Mesleki ve Teknik Anadolu liselerinde yüz yüze eğitime geçiş için önemli bir karar alındı. Milli Eğitim Bakanlığı, 1 Mart'tan itibaren mesleki ve teknik Anadolu liseleri, çok programlı Anadolu liseleri, güzel sanatlar liseleri ve spor liseleri derslerinde yüz yüze eğitime geçilmesine karar verdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.