BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

35 yaş üzerine aşılama başlıyor

Koronavirüs Bilim Kurulu, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığında bugün video konferans yöntemiyle toplandı. Toplantının ardından Fahrettin Koca, basın açıklaması yapıyor. 

16 Haziran 2021
35 yaş üzerine aşılama başlıyor

Koronavirüs Bilim Kurulu, aşı stoğu, yeni teslimatlar ve aşılamada geçilecek yeni kategorileri konuşmak üzere toplandı. 

Toplantının ardından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, YouTube kanalı üzerinden açıklamalarda bulunuyor. Koca konuşmasından satırbaşları:

Yarın itibarıyla 35 yaş üzerine aşı randevusunu açıyoruz.

Halkımıza ve sağlık teşkilatımıza teşekkür ediyor. Güçlü alt yapımızın sağladığı güvenden emin olacaksınız. Yerli aşı konusunda yeni kabiliyetler kazanıyor. Buna çok yaklaştığımızı görüyorum.

Bu yaz salgın haberlerinden kurtulduğumuz son yaz olacak. Hepimiz sevdiklerimizle arasındaki mesafeden kurtulacağız. Normalleşmede kontrolü kaybettiğimiz zaman varlığının vaka tablolarına yansıyacağını biliyoruz. Vaka sayılarımız düşüyor ancak 80 binden fazla vaka sayımız olduğunu göz ardı edemeyiz. Bu yaz da tedbiri elden bırakmayalım. Sosyal alanlarımızın tamamının aşı ile güvenli hale geleceği ana kadar riskli ortamlardan uzak duralım.

Son sozüm, lütfen en kısa sürede aşınızı olun.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.