BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

15 Temmuz Şehidinin Ailesine Kaymakam Erdoğan'dan ziyaret

Kaymakam Erdoğan'dan 15 Temmuz Şehidinin Ailesine ziyaret 

14 Temmuz 2021
15 Temmuz Şehidinin Ailesine Kaymakam Erdoğan'dan ziyaret

Seydişehir Kaymakamı Aydın  Erdoğan FETÖ’nün 15 Temmuz’daki hain kalkışması sonucunda Ankara Gölbaşında  şehit düşen Muhsin Kiremitçinin  Babası Hüseyin Kiremitçiyi evinde ziyaret etti.

Ziyarete İlçe Emniyet Müdürü Cevdet ARICI, Askerlik Şubesi Başkanı Ataberk KARAPINAR, İlçe Müftüsü Adem BEBEK, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Muhammet KİREMİTCİ ve Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Seydişehir Temsilcisi Yakup SÖĞÜT   katıldı.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminde Özel Harekat Daire Başkanlığına düzenlenen saldırıda şehit olan Komiser Yardımcısı Muhsin KİREMİTÇİ’nin babası Hüseyin KİREMİTÇİ’nin evindeki  ziyarette  Şehitler için Kuranı kerim okundu dua edildi

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.