BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

"1000 KADAR MARKET YAPILMASI İÇİN TALİMAT VERDİK"

Başkan Erdoğan duyurdu: Süratle çoğaltılması için talimatlarımızı verdik 

04 Ekim 2021

Kısıklı'da bulunan Tarım Kredi Kooperatifi satış mağazasından alışveriş yapan Başkan Erdoğan, çıkışta basın mensuplarına konuştu.

Erdoğan, "Tarım Kredi Kooperatiflerine verdiğimiz talimatlar var. Süratle, 500 metrekareden olmak üzere Türkiye genelinde ilk etapta 1000 kadar bu tür marketlerin yapılması talimatını verdik. Bunları süratle çoğaltacağız" diye konuştu. Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Kısıklı'daki Tarım Kredi Kooperatifi satış mağazasından alışveriş yaptı.   

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Kısıklı'daki Tarım Kredi Kooperatifi satış mağazasından alışveriş yaptı. Yaklaşık yarım saat içeride kalan ve kasada nakit ödeme yapan Başkan Erdoğan, vatandaşlarla ve çalışanlarla sohbet etti.

Yaklaşık yarım saat içeride kalan ve kasada nakit ödeme yapan Başkan Erdoğan, vatandaşlarla ve çalışanlarla sohbet etti.- Erdoğan'a eşi Emine Erdoğan ve kızı Sümeyye Erdoğan Bayraktar da eşlik etti

Erdoğan'a eşi Emine Erdoğan ve kızı Sümeyye Erdoğan Bayraktar da eşlik etti.- Alışveriş sonrası çıkışta basın mensuplarına konuşan Başkan Erdoğan, 

   
Alışveriş sonrası çıkışta basın mensuplarına konuşan Başkan Erdoğan, "Tarım Kredi Kooperatiflerimizin buradaki gördüğünüz gibi market, çeşitli ürünler noktasında, kalite noktasında, fiyatlar noktasında gayet uygun" dedi.

   
"1000 KADAR MARKET YAPILMASI İÇİN TALİMAT VERDİK" Vatandaşların kesesine uygun bir market olduğunu belirten Erdoğan, "Tabii bunların süratle çoğaltılması noktasında Tarım Kredi Kooperatiflerine verdiğimiz talimatlar var.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.