Seydişehir'in doğal güzellikleriyle ünlü Küpe Dağı, doğa tutkunlarının ve fotoğrafçıların ilgisini çekmeye devam ediyor. 2525 rakımlı dağ, özellikle hafta sonları doğaseverlerin akınına uğruyor. Bu hafta da Küpe Dağı, Beyşehirli doğaseverleri ağırladı.
5 kişilik bir doğasever ekip, karlı yollarda zorlu bir tırmanış gerçekleştirerek Küpe Çukuru'na ulaşmanın keyfini yaşadı. Yaklaşık 5 saat süren tırmanışın ardından zirveye ulaşan ekip, doğanın eşsiz güzelliklerini fotoğraflama fırsatı buldu.
Ekip adına Seydişehir Haber'e açıklama yapan Hüseyin Varan, "Karda Küpe Dağı'na tırmanış yapmak için 5 kişilik ekip arkadaşlarımızla Beyşehir'den geldik. Bizim için zorlu ama bir o kadar da güzel bir parkurdu. Karlı yollarda yürüyerek 5 saatlik tırmanışın ardından zirveye ulaştık. Sağ salim tırmanışı tamamladık. Tüm doğaseverleri bu güzellikleri görmeye davet ediyorum." dedi.
Küpe Dağı, zorlu parkurları ve eşsiz manzaralarıyla doğa sporları tutkunlarının vazgeçilmez adreslerinden biri olmaya devam ediyor. Her geçen gün artan ziyaretçi sayısı, dağın doğal güzelliklerinin keşfedilmeye devam ettiğini gösteriyor.