banner176

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

banner174

KONYA EMNİYETİNDEN FUHUŞ OPERASYONU: 5 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

 

23 Ekim 2024
KONYA EMNİYETİNDEN FUHUŞ OPERASYONU: 5 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Konya Emniyet Müdürlüğü ekipleri Konya merkezli üç ilde eş zamanlı bir operasyona daha imza attı. Ekiplerce gerçekleştirilen operasyonlarda 5 şüpheli gözaltına alınırken 9 mağdur kadın kurtarılarak muhafaza altına alındı.

Konya Emniyetine bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekiplerince fuhuş suçu işlendiği tespit edilen 9’u Konya’da, 1’i İstanbul’da, 1’i de Kocaeli’de olmak üzere 11 farklı adrese 24 ekip 61 personel ile eş zamanlı operasyon düzenledi. 

Yapılan operasyonlarda 5 şüpheli yakalanarak gözaltına alınırken 1’i Türk 8’i yabancı uyruklu 9 mağdur kadın kurtarılarak muhafaza altına alındı. Mahkemeye çıkarılan şüphelilerden 1’i tutuklanarak cezaevine gönderilirken operasyonlarda 62 bin 960 TL ve yaklaşık 3 bin TL değerinde dövize el konuldu.

banner201

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.