banner176

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

banner174

Seydişehir'de Park halindeki aracı yaktığı belirlenen şüpheli tutuklandı

Konya'da park halindeki aracı yaktığı belirlenen şüpheli tutuklandı 

22 Ekim 2024
Seydişehir'de Park halindeki aracı yaktığı belirlenen şüpheli tutuklandı

KONYA (AA) - Konya'nın Seydişehir ilçesinde dün bir apartmanın önünde park halindeki 3 aracı kundakladığı iddia edilen şüpheli tutuklandı.
Polis ekipleri, dün Alaylar 2 Mahallesi İbrahim Hakkı Müftü Caddesi Fatih Apartmanı önünde park halindeki polis memuru Hacı Kenger'e ait 07 AVA 665 plakalı aracın kundaklanmasıyla ilgili çalışma başlattı.
Güvenlik kameralarından elinde benzin bidonu ile gelerek aracı kundaklayanın kişinin Y.Ö. olduğunu belirleyen ekipler, şüpheliyi gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Y.Ö. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

ARACI YANAN POLİS MEMURUNDAN DİKKAT ÇEKEN AÇIKLAMA

Kendisinin ve 2 komşusunun aracı yanan polis memuru Hacı Kenger, yaşananları detaylarıyla anlattığı bir açıklama yaptı.

Şüphelinin daha önce cinayet işlediği, 1 yıl hapis yattıktan sonra tahliye olduğu, yine memura mukavemetten ceza aldığını öne süren Kenger, gece yarısından sonra alkollü içecek sattığı için 340 bin ceza yazdığı için bu olayın gerçekleştiğini iddia etti.

banner201

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.