banner176

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

banner174

Üç Karaören Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 20 öğrenciye burs yardımında bulundu.

 

18 Ekim 2024
Üç Karaören Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 20 öğrenciye burs yardımında bulundu.

Ortakaraörenli,Aşağıkaraörenli ve Başkaraörenlileri kapsayan dayanışma ve yardımlaşma derneğinden yapılan açıklamada 

30 Eylül - 11 Ekim 2024 tarihleri arasında ettiğimiz burs başvurularının değerlendirme süreci, oluşturulan mütevelli heyetimiz tarafından titizlikle gerçekleştirilmiştir. Değerlendirme sonucunda 20 öğrenci kardeşimiz burs almaya hak kazanmıştır. Kendi geleceğini şekillendirmek için çaba sarf eden bu gençlerimiz, 8 ay boyunca belirlenen burs miktarını alacaklardır. Burs ödemeleri, Kasım ayı itibarıyla öğrencilerimizin hesaplarına aktarılmaya başlanacaktır.

Bu önemli projede bize destek olan hayırseverlerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Geçen yıl ilkini gerçekleştirdiğimiz burs hayrının, her yıl artarak devam edip gelenekselleşmesi için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Amacımız, öğrencilerimize ve dolayısıyla köyümüze katkıda bulunarak güçlü bir topluluk oluşturmaktır.

Bu noktada, siz yardımsever hemşehrilerimizin desteğini beklediğimizi belirtmek isteriz. Bize katılmanız, burs programımızı daha da güçlendirecek ve daha fazla öğrenciye destek olma imkânı sunacaktır.

Burs almaya hak kazanan öğrenci kardeşlerimizin, öncelikle ülkemize, ardından köyümüze hayırlı evlatlar olmalarını diliyoruz. Unutmayalım ki, bu gençlerin başarıları, bizim başarımızdır.

Dernek olarak, her konuda hemşehrilerimizin yanındayız. Sizin desteğinizle, birlikte daha güçlü bir gelecek inşa edebiliriz.

banner201

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.