banner176

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

banner174

Konya Şehir Hastanesi Personel Alacak

 

17 Ekim 2024
Konya Şehir Hastanesi Personel Alacak

Konya Şehir Hastanesi, genişleyen hizmet ağıyla birçok pozisyonda personel alımı yapacak. En az ilköğretim mezunu olan adaylar, askerlik şartı ve vardiyalı çalışma sistemine uygun olarak başvuruda bulunabilecek.

Konya Şehir Hastanesi Yeni Personel Alımları Yapacak

Konya'da iş arayanlar için müjdeli haber geldi! Konya Şehir Hastanesi, genişleyen hizmet kapasitesiyle farklı pozisyonlarda personel alımı gerçekleştirecek. 240 yoğun bakım yatağı, 49 ameliyathane ve 17 yanık ünitesiyle dev hastane, on binlerce vatandaşa hizmet sunarken, hizmet kalitesini artırmak için yeni personellere ihtiyaç duyuyor.

18-45 yaş arasındaki adaylar için en az ilköğretim mezunu olma şartıyla başvurular kabul edilecek. Ayrıca, hastanenin yoğun iş temposuna uyum sağlayabilecek, vardiyalı çalışabilecek personeller tercih edilecek.

Alım Yapılacak Pozisyonlar ve Başvuru Şartları

Konya Şehir Hastanesi’nde çalışmak isteyenler için başvurular, ISS İnsan Kaynakları birimine şahsen yapılacak. Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış olma şartı aranırken, alım yapılacak pozisyonlar şu şekilde sıralanıyor:

  • Temizlik personeli
  • Aşçı yardımcısı ve garson
  • Bulaşıkhane personeli
  • Taşıma personeli
  • Güvenlik görevlisi

Bu pozisyonlar için başvuruda bulunmak isteyen adayların, belirtilen koşulları sağlamaları gerekiyor. Bu büyük fırsatı kaçırmak istemeyenler için hızlı başvuru süreci başladı!

Vardiyalı Çalışma Sistemi

Konya Şehir Hastanesi'nde çalışacak yeni personeller, sağlık sektörüne uygun şekilde vardiyalı sistemde görev yapacak. Bu sistemde çalışmaya istekli ve sorumluluk sahibi adayların başvuruları dikkate alınacak.

iss.jpg

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner201