banner176

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

banner174

Seydişehir'de Mantardan Zehirlenen 17 Yaşında Gülsüm hayatını kaybetti.

Seydişehir'den Mantardan Zehirlenen İki Kardeşten Biri Hayatını Kaybetti 

15 Ekim 2024
Seydişehir'de Mantardan Zehirlenen  17 Yaşında Gülsüm hayatını kaybetti.

Son günlerde yaşanan üzücü bir olay, toplumumuzu derinden etkiledi. Seydişehir'de doğadan topladıkları mantarı tüketen iki kardeş, zehirlenme belirtileri göstermeye başladı. Ailelerinin durumu fark etmesi üzerine, acil olarak Seydişehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılan kardeşlerden 17 yaşındaki Gülsüm Önsesveren, burada yapılan Müdalenin ardından Konyaya  sevk edilirken  Konyadaki Hastanede  yapılan  tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Diğer kardeşi ise tedavi edilerek taburcu olmuştur.

Bu üzücü olay, mantar zehirlenmesi riskine dikkat çekmekte ve doğadan toplanan mantarların tüketilmesinin tehlikelerine dair bir hatırlatma niteliği taşımaktadır. Doğal kaynaklardan toplanan gıda maddelerinin hangi türlerinin güvenli olduğu konusunda daha fazla bilgi edinmek, hem bireyler hem de topluluklar açısından önem arz etmektedir.

Merhume Gülsüm Önsesveren'in cenazesi, 15 Ekim 2024 Salı günü (bugün) Eserler Camii’nde kılınacak öğle namazına müteakip Kızılcalar Mezarlığı'na defnedildi.
Seydişehirhaber olarak, merhume Gülsüm Önsesveren,'e Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.
.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.