banner176

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

banner174

2 Konyalı belediye başkanı AK Parti’ye geçti

Yeniden Refah Partisi’nden bir süre önce istifa eden Yalıhüyük Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ile bağımsız seçilen Hüyük Belediye Başkanı Sadık Sefer bugün AK Parti’ye katıldı. 

09 Ekim 2024
2 Konyalı belediye başkanı AK Parti’ye geçti

AK Parti’nin bugün yapılan TBMM Grup toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gündeme dair açıklamalarının ardından partiye yeni katılan isimlere rozetleri takıldı.

O isimler arasında Konya’dan da 2 belediye başkanı yer aldı.

Başkanlardan biri Yeniden Refah Partisi’nden bir süre önce istifa eden Yalıhüyük Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, diğeri de bağımsız seçilen Hüyük Belediye Başkanı Sadık Sefer oldu.

biri-eski-yrpli-2-konyali-belediye-baskani-ak-partiye-gecti.jpg

ROZETLERİNİ CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN TAKTI, SAYI 19 OLDU

Yılmaz ve Sefer’e rozetlerini Cumhurbaşkanı Erdoğan taktı. Son katılımlarla AK Parti'nin Konya'daki belediye başkanı sayısı 19'a yükseldi.

 

biri-eski-yrpli-2-konyali-belediye-baskani-ak-partiye-gecti-001.jpg

MEHMET ALİ YILMAZ KİMDİR?

Mehmet Ali Yılmaz, 1978'de Yalıhüyük'te doğdu. İlk ve Orta Öğrenimimi Yalıhüyük'te, Lise Öğrenimini Seydişehir Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Elektrik Bölümünde, Lisans Eğitimini İstanbul Üniversitesi İşletme Bölümünde tamamladı. 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Yeniden Refah Partisi’nden Yalıhüyük Belediye Başkanı seçilen Yılmaz, 3 Eylül 2024’te partisinden istifa etti. Yılmaz, evli ve 3 çocuk babası.

mehmet-ali-yilmaz.jpg

SADIK SEFER KİMDİR?

31 Mart 2024 yılı Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde bağımsız olarak Hüyük Belediye Başkanı seçilen Dr. Sadık Sefer evli ve iki çocuk babası. 1955 yılında Hüyük'te doğdu. İlk ve orta eğitimini Hüyük'te lise eğitimini Konya Gazi Lisesinde tamamladı. 1980 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu. 1982-1983 tarihlerinde Aydın’da garnizon doktoru olarak askerlik görevini tamamladı. Serbest hekim olarak çalıştı. 1989-1994 tarihlerinde Hüyük Belediye Başkanı olarak görev yaptı. 2003-2020 tarihleri arasında Hüyük Devlet Hastanesinde acil hekimi olarak çalıştı, 2020 yılında emekli oldu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.