banner176

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

banner174

Seydişehir MYO İntörn Teknikerlik Uygulaması ile öğrencilerini istihdama, sanayiye ve üretime kazandırılmasına öncülük ediyor.

 

04 Ekim 2024
Seydişehir MYO İntörn Teknikerlik Uygulaması ile öğrencilerini istihdama, sanayiye ve üretime kazandırılmasına öncülük ediyor.

Meslek Yüksekokul Müdürü Doç.Dr.Fatih AYDIN ,Seydişehir Meslek Yüksekokulu olarak ; 2018 yılından itibaren uyguladığımız 3+1 ( intörn tekniker uygulaması ) ,iş yeri ve eğitim uygulamaları ile öğrencilerimiz 4.yarıyılda kendi alanlarındaki işyerlerinde çalışarak  teoriyi pratiğe dönüştürmektedir.Bu şekilde,Üniversite ve   Sanayii işbirliğinin en güzel örnekleri verilmektedir. Son iki yıl içerisinde 6 Programımızda toplam 39 öğrencimiz iş yeri ve eğitimi uygulamasını katılmıştır.Bu çalışmaların sonunda işverenlere  yapmış olduğumuz anketlerle ,sanayinin Üniversiteden beklentileri noktasında müfradatlarımızı güncelleyerek mezunlarımızı iş hayatına hazırlamaktayız. Meslek Yüksekokulumuzda sanayicilerimizin ihtiyaç duyduğu insan kaynağını yetiştirmek için azami gayret gösteriyoruz.Bu çerçevede  özellikle bölgemizdeki sanayicilerle işbirliği içerisinde ,bu uygulamamızın faydalılığını artırmak noktasında çalışmalarımız devam etmektedir.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.