banner176

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

banner174

İLÇE MÜFTÜĞÜNDEN "PEYGAMBERİMİZ VE ŞAHSİYET İNŞÂSI" PROĞRAMI

Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftaları vesilesiyle Müftülüğümüz tarafından, Millet Bahçesi Düğün Sarayında konferans tertip edildi. 

02 Ekim 2024
İLÇE  MÜFTÜĞÜNDEN "PEYGAMBERİMİZ VE ŞAHSİYET İNŞÂSI" PROĞRAMI

Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftaları vesilesiyle Müftülüğümüz tarafından, Millet Bahçesi Düğün Sarayında konferans tertip edildi.

İstiklal Marşının ardından, Şehit Ahmet Erol Camii Müezzin-Kayyımı Fatih Mehmet Kürük'ün okuduğu Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program, İlçemiz Müftüsü Adem BEBEK'in yaptığı açış konuşmasıyla devam etti. Konuşmasında Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftasının öneminden bahseden Müftü Bebek: "Başkanlığımızca, her yıl Mevlid-i Nebi Haftası yeni bir gündemle kutlanır. Bu senenin ana teması da “Peygamberimiz ve Şahsiyet İnşâsı ” olarak belirlenmiştir. Amacımız, Peygamberimizin örnek hayatını merkeze alan ve bize değer katan erdemlerle bezenmiş bir toplum oluşturmaktır." dedi.

Akabinde, Ankara Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Oğuzhan Aydın tarafından "Peygamberimiz ve Şahsiyet İnşâsı" konulu konferans verildi.

Programa, İlçe Kaymakamı Sn. Cevdet Bakkal, Belediye Başkanı Sn. Hasan Ustaoğlu, Siyasi parti temsilcileri, kurum müdürleri, Hüyük ve Ahırlı İlçe müftüleri, din görevlileri, Kur’an Kursu öğreticileri ve vatandaşlarımız katıldılar

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.